UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİ’DEN SON DAKİKA! SICAKLIK DÜŞÜYOR, YAĞIŞLAR GELİYOR!

Meteoroloji’den yapılan değerlendirmeye göre sıcaklıklarda gözle görülür düşüş yaşanacağı belirterek yer yer yağışların etkili olacağı ifade edildi. Yağışların Ege Bölgesi’nin büyük bölümünde ve Marmara Bölgesi’nin iç ve batı kesimlerinde yer yer etkili olacağı ifade edildi. Yurdun diğer bölümlerinde cumartesi için çok fazla değişiklik beklenmiyor.

METEOROLOJİ’DEN SON DAKİKA! SICAKLIK DÜŞÜYOR, YAĞIŞLAR GELİYOR!

Meteoroloji hava durumu tahminde yurdun kıyı kesimlerinde yer yer gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı belirtildi.

Bazı bölgelerde yer alan illerin hava durumu şöyle:

İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul’da hava durumu 7 Nisan cumartesi günü çok bulutlu olacağı tahmin edilirken yer yer sabah saatlerinde yağmur bekleniyor. En yüsek hava sıcaklığı 16 derece olacağı öngörülüyor.

ANKARA HAVA DURUMU

Ankara’da hava durumu 7 Nisan cumartesi günü parçalı bulutlu olacağı tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı 23 derece olarak öngörülüyor.

İZMİR HAVA DURUMU

İzmir’de hava durumu 7 Nisan cumartesi günü gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı 22 derece olarak öngörülüyor.

EDİRNE HAVA DURUMU

Edirne’de hava durumu 7 Nisan cumartesi günü sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı 21 derce olarak öngörülüyor.

KOCAELİ HAVA DURUMU

Kocaeli’de hava durumu 7 Nisan cumartesi günü yer yer sisli ve bulutlu olacağı tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı 20 derece olarak öngörülüyor.

MUĞLA HAVA DURUMU

Muğla’da hava durumu 7 Nisan cumartesi günü öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı 19 derece olarak öngörülüyor.

ADANA HAVA DURUMU

Adana’da hava durumu 7 Nisan cumartesi günü az bulutlu ve açık olacağı tahmine edilirken en yüksek hava sıcaklığı 29 derece olarak öngörülüyor.

ANTALYA HAVA DURUMU

Antalya’da hava durumu 7 Nisan cumartesi günü parçalı bulutlu olacağı tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı 23 derece olarak öngörülüyor.

KONYA HAVA DURUMU

Konya’da hava durumu 7 Nisan cumartesi günü az bulutlu ve açık olacağı tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı 23 derece olarak öngörülüyor.

SİNOP HAVA DURUMU

Sinop’ta hava durumu 7 Nisan cumartesi günü parçalı ve az bulutlu olacağı tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı 14 derece olarak öngörülüyor.

SAMSUN HAVA DURUMU

Samsun’da hava durumu 7 Nisan cumartesi günü parçalı ve az bulutlu olacağı tahmin edilirken sabah saatlerinde puslu bir hava bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı 17 derece olarak öngörülüyor.

TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon’da hava durumu 7 Nisan cumartesi günü parçalı ve az bulutlu olacağı tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı 17 derece olarak öngörülüyor.

ERZURUM HAVA DURUMU

Erzurum’da hava durumu 7 Nisan cumartesi günü az bulutlu ve açık olacağı tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı 19 derece olarak öngörülüyor.

MALATYA HAVA DURUMU

Malatya’da hava durumu 7 Nisan cumartesi günü az bulutlu ve açık olacağı tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı 25 derece olarak öngörülüyor.

DİYARBAKIR HAVA DURUMU

Diyarbakır’da hava durumu 7 Nisan cumartesi günü az bulutlu ve açık olacağı tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı 27 derece olarak öngörülüyor.

GAZİANTEP HAVA DURUMU

Gaziantep’te hava durumu 7 Nisan cumartesi günü az bulutlu ve açık olacağı tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı 28 derece olarak öngörülüyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMETEOROLOJİ  HAVA DURUMU