UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ANKET: KANAL D’DE AHMET HAKAN YERİNE YENİ ANCHORMAN KİM OLACAK?

Yepyeni bir anket… Bilindiği gibi Demirören Grubu’na satılmasıyla birlikte Ahmet Hakan’ın Kanal D’nin anchormenliğinden ayrılacağı konuşuluyor. Peki yerine kim gelebilir?.. İşte adaylar ve avantajları, dezavantajları ile anket:

ANKET: KANAL D’DE AHMET HAKAN YERİNE YENİ ANCHORMAN KİM OLACAK?

Buket Aydın:

Avantajı: Demirören Grubu’nun dikkatini çeken ve NTV’de çalışmasına rağmen Milliyet’te röportaj yaptırdıkları bir isim olması…

Dezavantajı: Hemen Kanal D’nin anchorman’liğini kaldırırır mı, kaldıramaz mı kuşkusu yaşayabilirler.

Hande Fırat:

Avantajı: Son yılların gözde habercisi… Özellikle 15 Temmuz’dan sonra çok önemli bir ivme yakaladı. Ayrıca siyasetin ön plana çıktığı bu dönemde, tecrübesiyle Ana Haberler’e çok farklı bir şekil getirebilir.

Dezavantajı: Şimdiye dek CNN’de sürekli program sundu ama direkt haber sunuculuğu tecrübesi olmayışı tek eksiklik olarak görülebilir. (Ancak bu durum yenilik için avantaj olarak da algılanabilir)

Erhan Çelik:

Avantajı: Çok tecrübeli bir isim… Özellikle de anchormen olarak kendini kabul ettirmiş, ayrıca günlük haber takibinde de tecrübesiyle öne çıkan bir isim…

Dezavantajı: Eski eşi aylar önce bir tartışma içine çekti. Ancak sonrasında davaları da kazanırken, sessizliğe çekilip ismini dinlendirdi ancak yine de bu konu bazıları için dezavantaj olarak algılanabilir.

Ve işte anket…

Sizce hangisi Kanal D’nin yeni anchorman’i olmalı?..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERANKET