UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AYDIN DOĞAN’DAN ÇALIŞANLARINA VEDA!.. “BİZ SİZİ ÇOK SEVDİK!”

Doğan Medya Grubu'nun Demirören Grubu'na satışının ardından, Aydın Doğan çalışanlarına bugün veda edecek.

AYDIN DOĞAN’DAN ÇALIŞANLARINA VEDA!.. “BİZ SİZİ ÇOK SEVDİK!”

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ile birlikte Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, bugün saat 10.30'da Trump Towers'ta bulunan Posta Gazetesi ve Doğan Burda Dergi Grubu'na, ardından da saat 11.30'da Hürriyet Dünyası ve Doğan TV'ye gelerek çalışanlarla vedalaşacaklar.

Veda töreni için gerekli hazırlıklar yapıldı.

Hazırlanan “Biz sizi çok sevdik” sözünün yer aldığı büyük boy afiş de Kanal D ve CNN Türk’ün bulunduğu Doğan TV binasının ön tarafına asıldı.

Aydın Doğan’ın Posta, Fanatik ve Doğan Dergi Grubu çalışanlarına vedası sırasında duygusal anlar yaşandı.

Doğan, "Hiç kimsenin hakkını yememeye, adil davranmaya gayret ettim. Bilmeden ya da istemeyerek kırdıklarım olduysa özür dilerim. Zorlanma ve baskıyla mesleği bırakmıyorum. Bugünlere yüzümün akıyla geldim. Yaşım 82. Kızlarımla da konuştum onlar da istersen artık kenara çekil dediler” ifadelerini kullandı.

Çalışanlarına duygusal bir mektupla veda eden Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, "Bizi her zaman bu koca çınarın birbirine geçmiş dalları gibi gördüm" dedi ve çalışanlar adına Lülebürgaz'da 1200 fidan dikildiğini belirterek "Şimdi bu aile Lüleburgaz'da ulu bir çınarın etrafındaki 1200 fidan ile Doğan TV ormanı olarak yaşayacak" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAYDIN DOĞAN  DOĞAN MEDYA