UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SES GETİRMESİ BEKLENEN DİZİ EKRANLARA VEDA EDİYOR!

ATV olmaz denileni yapıyor! O dizinin fişini çekiyor erken final kapıda!

SES GETİRMESİ BEKLENEN DİZİ EKRANLARA VEDA EDİYOR!

Yeni sezonda birçok diziyi yayına alan ATV'den geri adım mı geliyor? Büyük umutlarla başlanan hangi dizi reytinglere yenik düştü. ATV o kadrosunda adeta yıldızlar geçidi olan hangi dizinin fişini çekmeye hazırlanıyor?

Son günlerde deyim yerindeyse 'mantar' gibi türeyen dizi furyasına yeni sezonda ATV'de uymuştu. Art arda birçok yeni diziyi yayına alan ATV'den geri adım mı geliyor? Büyük umutlarla başlanan hangi dizi reytinglere yenik düştü? ATV kadrosunda adeta yıldızlar geçidi olan hangi dizinin fişini çekmeye hazırlanıyor?

ATV final modasına uydu. Dizilerde büyük bir revizyona giden kanallardan biride ATV oldu. Sonra olarak Bahtiyar Ölmez’e final yaptıran ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın bitmesi beklenen ATV bir dizisine daha final yaptırabilir.

Kısa bir süre önce Bahtiyar Ölmez dizisini bitiren ve bu sezon sonu başta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ ve birçok diziyi bitireceği öngörülen ATV’nin o dizilerinden biri şimdiden belli oldu. ATV hangi diziyi bitirecek? İzleyicisi bu dizinin bitmesine çok üzülecek. Peki o dizi neden bitecek?

Kanallar eski, yeni demeden dizilerin ipini çekiyor. Özellikle son zamanlarda çok fazla biten dizi haberi alıyoruz. ATV’de onlardan biri. Rakipleri kadar fazla final kararı almasa da ATV’nin yeni alacağı final kararı şok etkisi yaratabilir.

8.GÜN İÇİN FİNAL KAPIDA; ATV’nin yeni başlayan iddialı dizisi 8. Gün’ün dün akşam ekranlara gelen 2. bölümü yine sınıfta kaldı. Başrollerini Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy ve Cem Davran’ın paylaştığı dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERatv  8. gün  sekizinci gün  veda