UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET AKALIN'A BİR ELEŞTİRİ DE CEM CEMİNAY'DAN! FENA KAPIŞTILAR!

Bebek'teki bir arkadaşına ziyarete giden Demet Akalın, evden elinde 5 litrelik zemzem bidonuyla ayrılmıştı. Akalın konuyla ilgili: “Arkadaşım benim için zemzem getirmiş, uğramışken onu da aldım” dedi. Cem Ceminay ise konuyu tiye alarak köşesine taşıyınca olanlar oldu.

DEMET AKALIN'A BİR ELEŞTİRİ DE CEM CEMİNAY'DAN! FENA KAPIŞTILAR!

Demet Akalın’ın elinde zemzem suyuyla görüntülenmesi hakkında Cem Ceminay, şu yazıyı yazdı:

“DÜRİYE’NİN GÜĞÜMLERİ DEMET’İN BİDONU

Demet Akalın kafasına estiğini yapan, aklına geleni söyleyen içi dışı bir dobra sanatçılarımızdandır. Pop’un kraliçesinin kendine özgü dünyada eşi benzeri olmayan bir giyim tarzı vardır. Üstüne başına hatırı sayılır bir servet harcamasına ve tepeden tırnağa pahalı markaların son moda kreasyonlarını giymesine rağmen uyumsuzluk içindedir. Kendine yakışanı bulmakta sürekli zorluk çeker. Elbiseler üstünden akar, çizmeler ayağında soba borusu gibi durur. Demet geçtiğimiz gün üzerinde kendisini üç beden büyük gösteren çizgili renkli eşofmanı ve ayağında spor ayakkabıları ile Bebek’te görüntülenmiş. Ünlü şarkıcı sokakta devriye gezen magazin muhabirlerine rastlayınca ayaküstü sorularını yanıtlamış. Bir arkadaşını ziyarete geldiğini söylemiş. Yaklaşık üç saat sonra girdiği binadan elinde 5 litrelik bir su bidonuyla çıkmış.

Binanın kapısında nöbette bekleyen meraklı muhabirler ne olduğunu sormuş. “Arkadaşım benim için zemzem getirmiş, uğramışken onu da aldım” demiş. İdeal ünlü Demet gibi olur. Hiç yoktan gündem yaratır. Her fırsatta yaratıcılığını kullanır. Magazincilere sürekli malzeme bulur. İsmini, cismini manşetlerden eksik ettirmez.

Son zamanlarda ilginç haber sıkıntısı çekiyorduk. Bu ilaç gibi geldi. Şimdi sorsalar “ne var ne yok” diye artık cevabımız hazır. Düriye’nin güğümleri, Demet’in bidonu yuvarlanıp gidiyoruz işte.”

AKALIN’DAN YANIT GECİKMEDİ!

Demet Akalın, Cem Ceminay’ın yazısına sosyal medya hesabından şöyle yanıt verdi:

“Mübarek Kabe‘den gelen zemzem suyumla dalga geçtiğiniz için sizi Allah’a havale ediyorum! Arkadaşımın evine girerken arkamdan gelin resim çekin demedim! İnsanların inançlarıyla dalga geçmeyin günah! Bana saygınız olmayabilir Cem Bey ama Müslümanların için kutsal olan zemzem suyuyla dalga geçemezsiniz! Bizde sizin manasız yazılarınızdan üzerimden prim yapmanızdan çok sıkıldık! Ağzımızı açmıyoruz ama o sizin kirli dilinizden isterse herkesin ağzında var. Olan dili kirletmeyi uygun görmüyoruz! Allah akıl fikir versin!!!!!!”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDEMET AKALIN  CEM CEMİNAY