UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ATASAY KAMER: "DAHA DİNAMİK BİR YOLCULUK İÇİN DEĞİŞİME GİRDİK!"

Takıda modanın öncüsi olan Atasay, çekimleri için güzel oyuncu Meryem Uzerli ile anlaştı.

ATASAY KAMER: "DAHA DİNAMİK BİR YOLCULUK İÇİN DEĞİŞİME GİRDİK!"

Altın ve mücevherat sektörünün öncü markası Atasay, düzenlediği basın toplantısıyla Meryem Uzerli ile anlaştıklarını duyurdu.

Atasay Kamer, marka olarak tam bir yeniliğe gittiklerini şu sözlerle ifade etti:

"Dönüşüm içerisine girdik. Daha dinamik, daha genç bir yolculuk için hem logomuzdan, hem iletişim birimimize kadar bir değişiklik gösterdik. Bu değişimi hızlı bir şekilde hayatımıza engtegre ediyoruz ama bunu sadece Türkiye'de değil, bir dünya markası olma yolunda ilerlerken yurt dışındaki mağazalaşmamıza da hızlı bir şekilde devam ediyoruz."

Atasay Kamer: "Geçen hafta itibariyle aslında Orta Doğu'da 8 tane mağaza açtık ve sene sonuna kadar da mağaza sayımızı 25'e kadar çıkaracağız. Orta Doğu'da da Meryem Hanım çok tanınmış, çok güçlü bir bayan. Bizim marka DNA'mıza da oldukça uyuyor. Bu marka iş birliğinden çok güzel sonuçlar çıkacağına, çok güzel bir iş birliği olacağına biz daha bir önceki çekimlerde zaten o enerjiyi almıştık. Umarım bu yolculuk hepimize hayırlı ve bereketli gelir." dedi.

Öte yandan Atasay Kamer, Meryem Uzerli’nin aldığı ücretin yarısını Koruncuk Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'na bağışlayacağını da söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmeryem uzerli  atasay