UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YOUTUBE’A SALDIRAN KİŞİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU!..

Küresel görüntü paylaşım ağı YouTube'un Kaliforniya eyaletinin San Bruno kentindeki ana merkezi yakınlarında silahlı saldırı düzenlendi.

YOUTUBE’A SALDIRAN KİŞİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU!..

San Bruno polisinin açıklamasına göre, YouTube'un ana merkez kampüsünde yaşanan silahlı olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Şüphelinin kimliğinin Nasim Aghdam olduğu açıklanırken, Aghdam'ın binanın iç avlusunda tabancayla ateş açtıktan sonra intihar ettiği belirtildi. Saldırıda yaralanan 3 kişiden birinin durumunun kritik, diğer ikisinin ise ciddi olduğu açıklandı. Bir kişinin ise ayak burkması benzeri bir sakatlık nedeniyle hastanede tedavi altına alındığı açıklandı.

39 yaşındaki saldırgan Nasim Aghdam ile ilgili de ilginç detaylar ortaya çıktı. Saldırganın babası, daha önce kızının şirketten nefret ettiğini polise bildirdiğini söyledi. Baba Aghdam, bir gün önce kayıp başvurusu yaptığı kızını saldırının gerçekleştiği sabah arabasında uyurken bulduğunu söyledi.

Kendi web sitesinde kendisini atlet, vegan ve sanatçı olarak tanımlayan saldırgan Aghdam'ın Youtube'a yönelik şikayetleri de dikkat çekiyor. Birçok Youtube kanalı bulunan Aghdam'ın yaptığı paylaşımlarda, şirkete yönelik eleştiriler yönelttiği görülüyor.

Aghdam'ın, "Ayrımcılığa uğruyorum ve Youtube'da filtreleniyorum. Ve ben tek değilim." ifadelerini kullandığı, bir başka paylaşımında ise "Hedef alınan kullanıcıların videoları filtreleniyor, bu nedenle insanlar videoları zor görebiliyorlar. Youtube'da ve diğer video paylaşım sitelerinde eşit büyüme fırsatı yok. Onlar isterse büyüyebilirsiniz" diyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERYOUTUBE