UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DOMİNOS TÜKÜRÜKLÜ PİZZA OLAYINDA NE CEZA KESİLECEK?

Geçen hafta tüm Türkiye’nin gündemine oturan; “Tükürüklü Pizza” olayının müsebbibi Domino’s Pizza, olaydan sonra sadece kuryeyi işten çıkarmış ve bir de komik bir açıklama yapıp şantaja uğradık demişti. Avukat Ekrem Tunç, mağdur olan müşterinin maddi ve manevi tazminat davası açılabileceğini ifade etti.

DOMİNOS TÜKÜRÜKLÜ PİZZA OLAYINDA NE CEZA KESİLECEK?

Tükürüklü pizza olayında ikinci perde…

Geçen hafta Eskişehir’de yaşanan elim “Tükürüklü Pizza” olayında; Domino’s Pizza’nın bir kuryesi müşteriye teslimat yapmadan pizzanın paketini açıp içine tükürmüş ve bu anlar apartmanın güvenlik kamerasına yansımasıyla tüm Türkiye’de gündem olmuştu.

Dominos da çıkıp “Şantaja uğradık” demişti.

Pizza satışları bir anda düştü.

Birçok kişi pizza sipariş ederken iki kere düşünür oldu.

UçanKuş TV muhabirleri, Avukat Ekrem Turunç’a böyle bir durumla karşılaşıldığında nasıl haklarımızın olduğunu sordu.

Avukat Ekrem Tunç, UçanKuş TV’ye şunları kaydetti:

“Bu olaydan dolayı, Domino’s Pizza’nın müşterisi mağdurdur. Ne yapabilir? Eskişehir Savcılığı’na müracaat ederek cezai konuda suç duyurusunda bulunabilir, maddi ve manevi tazminat davası açabilir.

DOMİNO’S PİZZA’NIN BU KONUDAKİ MESULİYETİ NEDİR?

“Çalışan, kendi çalışanı olduğu için müşterisinin tüm zararını karşılamakta zorunludur. Bu olaydan dolayı Domino’s Pizza, büyük bir sıkıntı yaşamıştır. Müşterilerin Domino’s Pizza’ya olan güveni yok olmuştur. Biz şimdi pizza siparişinde bulunacak olsak, acaba gelen pizzaya çalışan tükürecek mi, diye düşünmeye başladık. Bundan dolayı Domino’s Pizza şu anda ne yapıp ne edip müşterilerini memnun etmekte sorumludur. Pizza firması bu çalışanı işten çıkartmıştır okuduğumuz habere göre. Nihayetinde sorumluluğu bitmemiştir. Mağdur olan kişinin tüm mağduriyetini gidermekte sorumludur. Yaşanılan olay elim bir olaydır. Müşterilerin Domino’s Pizza’ya olan güvenini tamamen yok etmiştir, sarsmıştır

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDOMİNOS