UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRK MARKASI LUMBERJACK GURUR VERİYOR! DÜNYA SAHNESİNDELER!..

FLO Mağazacılık bünyesine 2012 yılında katılan ve sonrasında İtalya’nın en büyük 4 ayakkabı markasından biri olan Lumberjack, dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan MotoGP’de yarışan Estrella Galicia 0,0 Marc VDS takımının resmi sponsoru oldu.

TÜRK MARKASI LUMBERJACK GURUR VERİYOR! DÜNYA SAHNESİNDELER!..

Ayakkabı almak isteyenlerin aklına gelen ilk mağaza olan FLO ve  bünyesinde yer alan dünyaca ünlü markalar artık pistlerde!..

FLO’nun en çok tercih edilen ayakabısı LUMBERJACK dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan MotoGP’de yarışan Estrella Galicia 0,0 Marc VDS takımının resmi sponsoru oldu.

Sponsorluk, Milano’da gerçekleştirilen tanıtım toplantısında açıklandı. Lumberjack,’in UrbanNature yaşam felsefesine uygun olarak; genç ve dinamik bir takım olan Team Estrella Galicia 0.0 Marc VDS ekibi tercih edildi.

Konu hakkında konuşan Brand Park İtalya Yönetim Kurulu Başkanı ve FLO Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Ziylan, Lumberjack markasının FLO Ayakkabıcılık bünyesine 2012 yılında katılmasının bir hayalin gerçekleştirilmesi olduğunu hatırlattı.

Lumberjack’in FLO bünyesine katılmasının ardından İtalya’nın en büyük 4 ayakkabı markasından biri olduğuna dikkat çeken Ziylan, “Markalaşmada farkındalık yaratmanın ve başarıyı sürdürmenin iki önemli dinamik olduğunun farkındayız. FLO Mağazacılık’ın markaları da en değerli kurumsal varlıkları. Sadece İtalya’nın değil, küresel ayakkabı dünyasının ikonik markası Lumberjack de enerji, güçlü ve sağlıklı bir sportif yaşamın farkındalığını simgeliyor” diye konuştu. Ziylan, sponsorluğun, markanın küresel bakış açısının bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Sponsorluk anlaşmasının ardından ilk yarış düzenlendi. Katar’daki ilk yarışın; Team Estrella Galicia 0.0 Marc’ın genç sürücüsü Franco Morbidelli'nin de MotoGP’deki ilk pist deneyimine denk gelmesi heyecanı ikiye katladı. Moto 2 kategorisinin 2017 şampiyonu olan sürücünün kaskı üzerinde markanın sembolü akçaağaç yaprağı görülürken, tüm takım üyeleri de zorlu şartlar için özel olarak tasarlanan şok emici tabana sahip Detroit örgü spor ayakkabılarını giydiler.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFLO