UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, İSTANBUL’DAN UYARDI!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Pendik'te kongre öncesi alanda ve kongre salonunda halka hitap etti. Erdoğan faiz konusunda çarpıcı açıklamalarda bulunurken terörle mücadele konusunda da kararlılık vurgusu yaptı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, İSTANBUL’DAN UYARDI!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Pendik İlçe Kongresi'nde konuştu.

İşte öne çıkan açıklamalar;

"TÜRKİYE G-20 ÜLKELERİ ARASINDA BİR NUMARA OLDU"

Durmak yok yola devam. İşimiz çok. Millet ve Dünya bizden çok şeyler bekliyor. 15 yılda nerelerden nerelere geldik. Bunlar yatarak olmadı, koşarak oldu. Fakat yeterli değil. Türkiye büyümede ne yaptı? 7,4'le G-20 ülkeleri arasında 1 numara oldu, 1 numara. G-20 ülkelerinde kimler yok? Amerika'sı var, Çin'i var, Rusya'sı var, hepsi var. Bir numara Türkiye, 7,4. Ama çıkıyor birileri garip garip şeyler konuşuyor. 'Ekonomi şöyle, ekonomi böyle, dikkatli olmamız lazım.' Yahu dikkatli her zaman olacaksın zaten. Dikkatli olmadığın zaman en büyük trafik kazasını sen yaparsın. Tabi dikkatli olacaksın ama kendi ayağına da kurşunu sıkmayacaksın.

"AKSİNİ YAPANLAR KARŞISINDA BENİ BULUR"

Bir defa faizi aşağı indirmek suretiyle enflasyondan da kurtulacağız. Enflasyonun anası da babası da faizdir. Bunun aksini yapmaya kalkanlar karşısında beni bulur. Ekonomide her kötülüğün anası faizdir. Zengini daha zengin fakiri daha fakir yapar. Bunu böyle bilmemiz lazım. Bunu lobisi de finans kuruluşlarıdır. Açık söylüyorum devletin bankaları da bu işin içindedir. Bu işi er ya da geç çözeceğiz. Biz George'un ağzına bakarak Hans'ın ağzına bakarak hareket edemeyiz. Eğer onların ağzına bakarak hareket etseydik 15 yıl önceki Türkiye ne ise öyle olurduk. Bütün adımlarımızı bunun üzerine yapıyoruz.

16 Nisan'da %57'lik evet ile İstanbul ortalamasının üzerinde bir oranla Pendik bize destek verdi. Yeni yönetim sistemin arkasında olduğunu gösterdi. Pendik'in geleceğini oldukça parlak görüyoruz. Ulaşımda burada yok yok. Her şey var. Deniz dersen deniz de var. Bu imkanlara sahip olan Pendik'i bu noktaya getiren hamdolsun AK Parti'dir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERRecep Tayyip Erdoğan