UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VESTEL VENUS SULTANLAR LİGİ’NİN SULTANININ ÇİFTE SEVİNCİ!..

Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyespor'un genç liberosu Aylin Sarıoğlu, hem ilk kez A Milli Takım'a seçilmenin hem de altyapısından yetiştiği kulübüyle üçüncü kez Avrupa kupalarında final maçına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.

VESTEL VENUS SULTANLAR LİGİ’NİN SULTANININ ÇİFTE SEVİNCİ!..

Aylin Sarıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, voleybol yaşantısına 9 yaşında ilkokul 3'üncü sınıfa giderken Bursa Büyükşehir Belediyespor'un altyapı antrenörlerinin kendisini takıma dahil etmeleriyle başladığını söyledi.

Ondan sonraki süreçte en büyük desteği ailesi ve antrenörlerinden gördüğünü vurgulayan 23 yaşındaki oyuncu, "Nereye gittiysem hep ailemin desteği vardı yanımda. Antrenmanlarıma getirip, götürdüler. Onların bana olan inancı, antrenörlerimizin bana katkılarıyla daha çok hırslandım. Daha küçük yaşta 'ben bu sporu seviyorum ve devam etmek istiyorum' dedim. Sonuçta bugünlere kadar geldim." dedi.

Aylin Sarıoğlu, altyapısından yetiştiği kulübüyle kısa sürede büyük başarılar elde ettiklerini de anlatarak, "Ligde hep iyi konumda olduk. Bunun dışında Avrupa'da iki kez şampiyonluk yaşayan kadroda yer aldım. Şimdi Voleybol Kadınlar CEV Challenge Kupası finalinde Yunanistan'ın Olympiakos SFP takımıyla karşılaşacağız. Daha önce iki kez kaldırdığımız CEV Challenge Kupası'nı yine Bursa'ya kazandırmak istiyoruz." diye konuştu.

Daha önce Avrupa'da iki kez final oynadığı için bu anlamda diğer oyunculara göre biraz daha tecrübeli olduğunu dile getiren Aylin, final maçı öncesi tüm takımın aynı heyecanı yaşadığını gördüğünü bildirdi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13