UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AVRUPA’DA NEREYİ, KAÇA GEZEBİLİRSİNİZ? PRONTO’NUN SEYAHAT SIRRI!

Avrupa’nın en güzel şehirlerinde unutulmaz anlar yaşamaya ne dersiniz? Hem farklı bütçelere hem de farklı zevklere göre işte Avrupa’nın en güzel şehirleri…

AVRUPA’DA NEREYİ, KAÇA GEZEBİLİRSİNİZ? PRONTO’NUN SEYAHAT SIRRI!

Avrupa turuna çıkmak isteyip de kara kara düşünenlerden misiniz?..

Çocuklarınız ile en eğlenceli ve huzurlu tatil turlarını mı araştırıyorsunuz?..

İşte her bütçeye ve her zevke uygun Avrupa’da gezebileceğiniz yerler:

TARİH, SANAT, MODA VE İTALYA

İtalya, Türkiye’de yaşayan seyahatseverlerin tatil için tercih ettikleri ülkelerin başında geliyor.

Tarih, kültür ve sanatı harmanlayan şehirleri, muhteşem doğası ve eşsiz gurme lezzetleri İtalya’yı bir cazibe merkezi haline getiriyor.

Gezginler, İtalya turlarıyla Roma, Milano, Napoli, Bologna, Floransa ve Venedik gibi şehirlerde tarih ve sanatın ahengiyle büyüleniyor.

 İtalya turları Prontotour’da 269 €’dan başlıyor.

KENDİNE HAS KÜLTÜRÜ İLE İSPANYA

Kendine has kültürü, mimarisi, kadim tarihi ile İspanya, unutulmaz bir yaz tatili vaat ediyor.

Geçmişten günümüze farklı kültürlerin oluşturduğu muhteşem sentezi hala koruyabilen tarihi dokusu ile Madrid, Barselona, Valencia ve Bilbao hafızanızda silinmeyen izler bırakacak.

Ayrıca gezginler Endülüs şehirlerinde tarihin izlerini sürerken Flamenko eşliğinde İspanyol ateşini iliklerinde hissediyor.

Prontotour’un İspanya turları 299 €’dan başlıyor.

BENZERSİZ MİMARİSİ VE EĞLENCESİYLE ORTA AVRUPA

Seyahatseverler, Orta Avrupa turlarıyla Viyana, Prag ve Budapeşte’nin romantik sokaklarını keşfediyor.

Görkemli kaleleri, sarayları ve köprüleriyle Avrupa mimarisinin en güzel örnekleri arasında benzersiz fotoğraflar çekilirken, klasik müziğin güzel eserleri kulaklarınızda çınlıyor.

Budapeşte’de folklorik Çigan Gecesi’ne katılıp lezzetli yemekler eşliğinde eğlencenin dibine vurabilirsiniz.

Prontotour’un Orta Avrupa turları 269 €’dan başlıyor.   

TEK TURLA 4 ÜLKE: BENELÜKS VE PARİS

Dolu dolu bir tatil isteyenler Benelüks ülkeleri ve Fransa turlarıyla tarih, sanat ve gurme lezzetleri keşfediyor.

Seyahat tutkunları eğlencenin merkezi Amsterdam’ın renkli gece hayatını deneyimlerken Paris’in romantizminin keyfini çıkaracak.

Prontotour’un Benelüks ve Paris turları  449€’dan başlıyor.

HEM YAKIN HEM VİZESİZ

Hem vizesiz hem yakın olsun diyen seyahatseverlere muhteşem doğası ve Osmanlı İmparatorluğu’ndan kalma tarihi eserleri ile Saraybosna, Üsküp, Ohrid, Belgrad’ın yer aldığı Balkan turları alternatif oluyor.

Deniz tatili yapmak isteyenlere, mavinin en güzel tonlarını sunan gemi ile Yunan Adaları turları ya da daha yakın bir alternatif arayanlar için Ukrayna vizesiz turlar kapsamında seyahat tutkunlarını bekliyor.

Prontotour’un vizesiz turları 199€’dan başlıyor.

ÇOCUK DOSTU TURLAR: PRONTOKIDS

Seyahatseverlere dünyanın kapılarını açan Prontotour, çocuklar ve çocuklu aileler için özel rotaları içeren yeni markası PRONTOKIDS ile benzersiz seyahat deneyimleri sunuyor.

Meraklı küçük kâşifler, anne ve babaları da büyüleyecek PRONTOKIDS turlarıyla dünyanın en çok ziyaret edilen şehirlerinde, ünlü masal-çizgi roman kahramanları ve bilim kitaplarında dünyayı yeniden şekillendiren yüzlerle tanışma fırsatı bulacak.

Çocukların bilime, sanata ve teknolojiye olan ilgilerini artırmayı hedefleyen turlar boyunca; çocuk eğlence merkezleri, müzeler, film platoları, çocuk dostu restoranlar ve daha pek çok keyifli rota ebeveynlerin de içindeki çocuğu ortaya çıkaracak.

PRONTOKIDS turları Paris, Müzeler ve Disneyland; Londra, Müzeler ve Harry Potter Warner Bros Stüdyoları; Barcelona, Müzeler ve PortAventura gibi rotaları içeriyor.

PRONTOPLUS İLE AVRUPA’YI AYRICALIKLI KEŞFEDİN

Avrupa’nın kadim kültürünü, eşsiz sanat eserlerini, muhteşem doğasını ve gurme lezzetlerini ayrıcalıklı bir seyahat deneyimiyle keşfetmek isteyenlere ProntoPlus turları alternatif oluyor.

Masal Gibi Alsace&Lorainne Vadisi (Colmar&Strasbourg); Fransız RivierasıCoteD’Azur; Lavanta Mevsiminde Provence&Rhone Vadisi; Lale Zamanında(Amsterdam - Giethoorn - Brugge– Brüksel); Mosel Nehrinin İki Yakası Amsterdam-Giethoorn -Brugge-Brüksel; Bahar Akıncı ile Amalfi Sahilleri; İtalyan RivierasıLiguria; Kültür Sanat ve Chopin’in İzinde Polonya; Fransa ve Bask Bölgesi Lezzetleri; İtalya’nın Muhteşem Gölleri; Britanya Lordları İskoçya & İrlanda; Yılbaşında Kuzey Işıkları ile Laponya; Ateş ve Buz Ülkesi İzlanda gibi turlar gezginlere benzersiz deneyimler yaşatıyor.

Avantajlı tur seçeneklerinden sizlerde yararlanmak isterseniz Prontotour’un erken rezervasyon fırsatlarından yararlanın kazançlı çıkın.

Bizden söylemesi…  

SİZDE BU TURLARDAN FAYDALANMAK İSTİYORSANIZ TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERpronto