UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HÜRRİYET YAZI İŞLERİNE “KÖTÜ”, MAGAZİN SERVİSİNE “İYİ” HABER!!!

Hürriyet’in eski patronu Vuslat Doğan Sabancı ile çok yakın arkadaş olan Gülben Ergen, eskiden beri tanıdığı Revna Demirören’den “Magazin sayfasından çıkıp ana gazetede yazar olmak, ayrıca Kanal D’de de gündüz kuşağında program yapmak istiyorum” talebinde bulundu!.. Bu arada Ergen’in Doğan Grubu’nun satışıyla ilgili hiçbir şey paylaşmaması da dikkati çekiyor.

HÜRRİYET YAZI İŞLERİNE “KÖTÜ”, MAGAZİN SERVİSİNE “İYİ” HABER!!!

Hep böyledir…

Zirvedeki gidince “Bay bay” denir, bir günde unutulur.

Sonrasında hemen yeni gelenin yanına koşulur ve “İyi sen geldin” denilir.

Hürriyet camiasında da işte böyle oldu.

Gülben Ergen yaşadığı tüm olaylarda kendisine kol kanat geren Vuslat Doğan Sabancı’yı bir günde unuttu!..

Daha doğrusu, Hürriyet’in satıldığının bile farkında değilmiş gibi davranıyor.

Hürriyet içinden arkadaşlar aradılar ve “O kadar takipçisi var. Ne instagram hesabında, ne Twitter hesabında, tek kelime bu konudan bahsetmedi. Vuslat hanıma bile veda etmedi, Sanki hiçbir şey yaşanmadı burada!..” dediler!..

Biz de, “Çok üzülmüştür. O yüzden belki kaleme almak istememiştir!..” yanıtını verdik ama anında bir kahkaha koptu.

Ancak şimdi de bizim Hürriyet çalışanlarına bir haberimiz var ve telefonla değil, direkt internet haber sitemizden veriyoruz.

Aslında bu gelişmelerden sonra, Hürriyet yazı işleri için “kötü”, magazin servisi içinse “iyi” bir haber diyebiliriz!..

Çünkü Gülben Ergen, Vuslat hanım gidince, eskiden beri tanıdığı Revna Demirören’le hemen temasa geçmiş ve ilk olarak “Artık Kelebek’te yazmak istemiyorum, beni ana gazeteye yazar olarak aldırın” demiş!.. (Sağlam istihbarat, haberiniz olsun)

Ve daha burada bitmedi.

Arzuhan Doğan Yalçındağ ile arası iyi olmadığı için Kanal D’ye de giremiyordu. Yine Revna Demirören’e Kanal D’de gündüz kuşağında program yapma isteğini de iletmiş ve yaza doğru başlama sözü almış. Bu haber de Kanal D’cilere!..

Vallahi Demirören ailesinin de işi gerçekten zor. Böyle geniş bir grubu yönetirken taleplerden boğulacaklar, şimdiden belli oldu.

(Bilindiği gibi Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde NTV’de program yapacaktı ancak NTV çalışanları tepki koyup, Doğuş Grubu’nun başındaki Erman Yerdelen de ayrılınca iş bozulmuştu.)

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhürriyet