UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYA DEVİ SAMSUNG’DAN BÜYÜK SÜRPRİZ! GALAXY S9’LA EMOJİNİ YARAT

Samsung'un Galaxy S9 ve S9 Plus Türkiye lansmanı, en önemli moda etkinliklerinden biri olarak kabul edilen “Mercedes-Benz Fashion Week” İstanbul’da gerçekleşti. Samsung’un trendlere öncülük eden telefonları olan Galaxy S9 ve S9+’ı sanat, cemiyet ve moda dünyasından birçok isim yakından inceledi.

DÜNYA DEVİ SAMSUNG’DAN BÜYÜK SÜRPRİZ! GALAXY S9’LA EMOJİNİ YARAT

Samsung’dan hayran bırakan özellikler…

Galaxy S9 ve S9+, dün akşam görücüye çıktı!

Teknoloji devi Samsung, kullanıcıların bütün beklentilerini karşılayacak, sürprizlerle dolu yeni telefonlarıyla teknolojinin gündemini belirlemeye devam ediyor…

Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, Barcelona'da yapılan tanıtımın ardından ürünü hızlı şekilde piyasaya sürdüklerini bildirerek, geri dönüşlerin oldukça pozitif olduğunu anlattı.

HERKES KENDİ EMOJİSİNİ YARATABİLECEK!

Samsung markasına duyulan güven, şık tasarımları ve yüksek performanslarından dolayı tercih edildiğini bildiren Yeğen, emoji kullanımının tüm kitleler için önemli hale geldiğine işaret etti.

Tansu Yeğen: “İlk defa bir telefonun teknolojik özelliklerden bahsetmek yerine kulanım alanlarından bahsediyoruz. Bu telefonda öyle bir kamera gerçekleştirdik ki, son bir haftadır yabancı basında takip ediyorum ‘Samsung bunu nasıl başarmış’ diye soruyorlar. Samsung Galaxy S9 ile kendi emojini ve avatarını üretebiliyorsun. İnanılmaz derecede yavaş çekim özelliği de koyduk. Öyle detaylar meydana çıkıyor ki… Bambaşka farklı görüntüleri S9 ile yakaladık” dedi.

“DAHA ÖNCE OLMAYAN BİR TEKNOLOJİ…”

Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim de UçanKuş TV mikrofonlarına Samsung'un mobil teknolojilerde devrimsel bir sürece liderlik ettiğini belirterek, “Bu akşam modanın gündemini belirleyen önemli isimler burada. Samsung da teknolojinin gündemini belirleyen bir isim, dolayısıyla güzel bir buluşma oldu böyle bir gece de olduğumuz için mutluyuz. Teknolojiyle ilgili olanların çok iyi bildiği, daha önce hiçbir üründe mevcut olmayan yeni teknolojiler Samsung Galaxy S9’da var. Kullanıcılar ses, görüntü, hız konusunda bütün beklentileri karşılayan ve daha önce olmayan bir teknolojiyle buluşacaklar” ifadelerini kullandı.

GALAXY S9 İLE GECEYE RENK KATAN SERGİ

Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim ve Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen'in katılımıyla gerçekleştirilen tanıtım etkinliğinde duayen fotoğrafçı Tamer Yılmaz'ın leylak moru renginden ilham alarak Galaxy S9 Plus ile çektiği kareler ve ultra ağır çekim videolardan oluşan “Portraits of Fashion Week reimagined and powered by Galaxy S9” sergisi de geceye renk kattı.

Gecede davetliler yeni Samsung Galaxy S9 ve S9+'ın gelişmiş kamera özelliklerini deneyimleme imkanı buldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSAMSUNG