UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜLDÜY GÜLDÜY SHOW ÇOCUKLARINDAN COŞKU DOLU ÖZEL GÖSTERİM!..

30 Mart’ta vizyona girecek olan, başrollerinde ilk kez ve sadece çocukların yer aldığı‘Bizim Köyün Şarkısı’ filminin özel gösterimi, 25 Mart Pazar günü BKM Tiyatro’da gerçekleştirildi.

GÜLDÜY GÜLDÜY SHOW ÇOCUKLARINDAN COŞKU DOLU ÖZEL GÖSTERİM!..

Güldüy Güldüy Show Çocuk” ekibinin tam kadro hazır bulunduğu özel gösterime çoğunluğu çocuklardan oluşan konukların ilgisi büyük oldu.

İZLEME BAŞLAMADAN SALON COŞTU

BKM Tiyatro ise ilk kez böylesi coşku dolu bir film izlemesine sahne oldu.

Yönetmen Tuğçe Soysop’un hoş geldiniz konuşmasının hemen ardından sahneye çıkan çocuk oyuncular filmde yer alan Barış Manço’nun “Yine Yol Göründü Gurbete” şarkısını özel bir koreografi ile seslendirirken konukları daha film başlamadan coşturmayı başardı.

SALON FİLM BOYUNCA ALKIŞTAN YIKILDI

Tüm salonun katılımı ile coşkulu bir açılış yapan filmin konukları izleme boyunca filmde yer alan tüm şarkıların yanı sıra duygusal ve kahkaha dolu sahnelere de alkışlarla eşlik etmeye devam ettiler. Film sonunda ise tüm konuk çocuklar ve tüm oyuncular sahnede coşkuyla dans edip hep birlikte eğlendiler.

Mustafa Erdoğan ve oğulları, Pınar Altuğ ve kızı, Açelya Akkoyun ve çocukları, Başak Pelister ve kızı, Yonca Evcimik, Doğa Rutkay, Güldür Güldür yazar ve oyuncu kadrosu, Burak Kut eşi ve kızı, Pelin Körmükçü ve kızı da özel gösterime gelen konuklar arasındaydı.

İstanbul’dan Muğla’ya taşınmak zorunda kalan bir baba ve iki çocuğunun köy hayatına alışma sürecini eğlenceli bir dille işleyen ‘Bizim Köyün Şarkısı’ BKM Film’in yapıcılığında ve Denizbank Ana Sponsorluğu’nda 30 Mart’ta sinemalarda…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBizim köyün şarkısı  bkm