UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHUR İTTİFAKI İÇİN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÖNEMLİ MESAJ!..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2019'da inşallah Cumhur İttifakı'nı gelmiş geçmiş en yüksek oy oranlarıyla tanıştıracağız. MHP'li kardeşlerimizle el ele vererek sandıkları patlatacağız" dedi.

CUMHUR İTTİFAKI İÇİN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÖNEMLİ MESAJ!..

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da AK Parti'nin il kongresinde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamaları:

Gece gündüz koşturacak, ülkemizi her açıdan layık olan seviyeye getireceğiz. Afrin Harekatı ile artık bir diriliş hamlesinin içerisine girildi. Buna diriliş muştusu da diyebiliriz. Buna var mıyız? Yeniden bu diriliş hamlesi ile 2019'un mart yerel seçimlerini, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, parlamento seçimlerine hazır mıyız? Hiçbir zaman rakiplerimizin zayıflığından güç alarak hedefini belirleyen bir siyasi hareket olmadık.

"CUMHUR İTTİFAKI" MESAJI: SANDIKLAR PATLATACAĞIZ

2019'da AK Parti'yi ve 'Cumhur İttifakı'nı, MHP ile yapmış olduğumuz ittifakı gelmiş geçmiş en yüksek oy oranları ile tanıştıracağız. Onun için MHP'li kardeşlerimizle beraber el ele vererek dayanışma içinde 2019 seçimlerinde sandıkları patlayacak, ümmetin, milletin birliğini zirveye taşıyacağız.

Türk siyasi tarihinde çığır açmış bir hareket olarak 2019'a da damgamızı vuracağız. Türkiye'de siyasetin rotasını yeniden belirleyeceğiz.

Dışarıda buranın 4 misili kalabalık var. Tabi, salon ufak. Bu zarf mektup zarfı, diplomat değil. Onun için önümüzdeki yıla yetişecek. 2019'a kadar çok büyük gayret bekliyorum.

2 ilçe dışında Giresun'un bütün ilçeleri AK Parti'nin mi? Şimdi hedef inşallah 2019 Martında tüm ilçelerin belediye başkanlıklarını kazanmak. Giresun halkı buna hazır. Biz hazır mıyız? Bu sesle olmaz, yürekten, ciğerden.

94 seçimlerine giderken hanım kardeşlerim çok ciddi sürpriz yaptı. Kahve, kahve. Ufak poşetlerle, bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır diye bir şey yazıyordu. Herhalde başkan, sayın bakan şimdi de hanım kardeşlerime bu şekilde bir kahve hazırlanıp AK Parti logosu, arkasında da yazılıp hanım kardeşlerimiz eli boş gitmemeli. Onlara bu kahveyi hediye etmeli. Buna var mıyız?

AK Parti'nin kodlarını bilmeyenler için bu ifadelerim hayal gibi görünebilir. Bundan 15 yıl önce bizim hedef olarak gördüğümüz seviyelerin birileri hayalini bile kuramıyordu.

Giresun'da ruhsatlı alanlarda fındık üretimi yapan üreticilerimizi destekliyoruz. Toplam 1,7 katrilyon lira destek verdik. Kemal Bey diyor ya, çiftli mağdur. Senin bunlardan ne haberin var ya. Resmi rakamlarla konuşuyorum. Biz buyuz. Verdiğimiz rakam ortada. Hepsi belgeli. Biz bunu çiftçimize verdik.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERERDOĞAN