UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BENSU SORAL VE HAKAN BAŞ ÇİFTİ’NİN DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU!

Bensu Soral 27. yaş gününü Yeniköy’de bulunan bir balıkçıda aile dostlarının katılımıyla kutladı. Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu evlilik tarihini de netleştirdiklerini belirtti.

BENSU SORAL VE HAKAN BAŞ ÇİFTİ’NİN DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU!

Bensu Soral 27. yaş gününü Yeniköy’de bulunan bir balıkçıda aile dostlarının katılımıyla kutladı. Kutlamadan ilk önce çıkan Hande Soral oldu. Hande Soral’a doğum gününün nasıl geçtiğini soran muhabirler “Her şeyin güzel gittiğini, tüm tanıdıklarının ve sevdiklerinin yanında olduğunu ve bu gece çok eğlendiklerini söyledi. Hediye ne aldınız diye soran muhabirlere Soral: “ Hediye söylenmez” şeklinde cevap verdi.

Hande Soral’dan sonra mekandan ayrılanlar Bensu Soral ve Hakan Baş çifti oldu. Mikrofon uzattığımız çiftten Hakan Baş, röportaj yapmak istemeyerek muhabirlerin yanından ayrıldı. Bensu Soral’a doğum gününün nasıl geçtiğini soran muhabirler, “Her şeyin çok güzel olduğunu bu gün ikiz kardeşinin de doğum günü olduğunu kalabalık bir aile grubu ile beraber çok eğlendiklerini” dile getirdi. Röportaj sırasında Hakan Baş’ın gönderdiği gülü alan Soral, çok teşekkür etti…

Hakan Bey romantik midir? Sorusuna ise “Romantik demeyelim ama sürprizler yapmayı sever ben de ona sürprizler yapıyorum.” dedi. Eylül ayı için düğün tarihini kesin olduğunu ifade eden Soral, basın mensuplarına teşekkür ederek geceden ayrıldı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHakan Baş  Bensu Soral  hande soral