UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ELON MUSK’IN BABASININ ÜVEY KIZINDAN ÇOCUĞU OLMUŞ!..

Elon Musk, "Benim babam, şeytanın üzerinde ayrıntısıyla düşündüğü bir planıdır. O kadar kötüdür ki inanamazsınız" ifadelerinde bulunmuştu. İngiliz basını, Musk'ın bu sözlerinin altında yatan gerçeği ortaya çıkardı. Musk'ın 72 yaşındaki babasının üvey kızından bir oğlu varmış...

ELON MUSK’IN BABASININ ÜVEY KIZINDAN ÇOCUĞU OLMUŞ!..

Elon Musk’ın babası Errol Musk hakkında daha önce hiç konuşmamasının nedeni ortaya çıktı.

Milyarder iş insanın babasının, kendisinden 42 yaş küçük üvey kızıyla birlikte 10 aylık bir erkek bebeğe sahip olduğu açıklandı.

Annesi Elon Musk’ın babası ile evlendiği sırada 4 yaşında olan Heide Bezuidenhout’un kızı Jana Bezuidenhout, yıllar sonra kendisinden 42 yaş büyük üvey babası ile bir ilişki yaşadı ve 10 aylık Eliot Rush Musk isimli bir erkek çocuğu sahibi oldu.

46 yaşındaki SpaceX kurucusunun, bir dönem aynı evde birlikte yaşadığı üvey kız kardeşinin babasından hamile olduğunu öğrenince çılgına döndüğü bildirildi.

20,2 milyar dolarlık bir servete olan iş insanın bu olay nedeniyle babasıyla 18 aydır hiç konuşmadığı belirtildi.

İngiliz gazetesine konuşan ailenin akrabası, “Olay ortaya çıkınca bütün aile öfkelendi. Elon’un babasına bu kadar kızgın olmasının altında bu neden yatıyor. Errol, Jana’nın bildiği tek babaydı ve şimdi o kendi çocuğunun babası.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERelon musk