UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NTV SPOR'DAN AYRILAN VE DEVAM EDECEK İSİMLER BELLİ OLDU!..

10 yıl sonra yayın hayatını sonlandıran NTV Spor'da ayrılıklar da başladı. Kanalda çalışan birçok isimle yollar ayrıldı. Yollarına NTV'de devam edecek isimler de belli oldu.

NTV SPOR'DAN AYRILAN VE DEVAM EDECEK İSİMLER BELLİ OLDU!..

NTV Spor'dan ayrılan isimler belli oldu.

Her hafta açık kanaldan yayınlanması gereken (NTV'de) iki maçın spikerinin bir değişiklik olmaması halinde Murat Kosova olması bekleniyor.

Ancak Kosova’nın sunuculuğunu üstlendiği “Yüzde Yüz Futbol” programı da devam ediyor.

Kanalın kapanmasının ardından Rıdvan Dilmen'in yorum yaptığı “Yüzde Yüz Futbol” programı NTV'de devam ediyor. Onun dışındaki programlar sonlandı.

İşte ayrılan isimler...

Fenerbahçe muhabirliği yapan Onur Tuğrul, 9 yıl çalıştığı kuruma veda ettiğini açıkladı.

NTV Spor’dan ayrılan Galatasaray muhabiri Evren Göz, Galatasaray kulübünde Basın Genel Koordinatörlüğü görevine getirildi.

Sabah haberlerinde yorum yapan Mert Aydın'ın görevi sona erdi.

Murat Demiryas'la yollar ayrıldı.

Kırmızı Çizgi porgramının NTV'de devam etmeyeceği bu nedenle Mehmet Ayan ve Serdar Ali Çelikler'le de yolların ayrılacağı ifade edildi.

Kanalın kuruluşunda yer alan ve Spor Müdürü olarak görev yapan Fuat Akdağ, Hürriyet'te köşe yazacak. Mehmet Demirkol'un durumu ise henüz netleşmedi.

Öte yandan EuroHoops'un haberine göre Operasyon Direktörü ve basketbol yayınlarından sorumlu isim Erkan Arseven, NTV’de spordan sorumlu müdür olacak.

Maç spikeri Gökhan Çetinbaş ile kurumun yolları ayrıldı.

Uzun yıllardır NTVSpor’da yorumculuk yapan İhsan Bayülken’in ise kurumla olan sözleşmesi Haziran sonuna kadar devam ediyor.

Basketbol muhabiri ve Son Çeyrek programının sunucusu Pınar İlik Üçer ise önümüzdeki günlerde doğum iznine ayrılacak. Ancak izin dönüşü kendisiyle yola devam edilip edilmeyeceği henüz belli değil.

Yoluna NTV'de devam edecek isimler de belli oldu:

Emek Ege

Tuğba Dural

Nebil Evren

Mehmet Ertaş

Ercan Taner

Övünç Özdem

Erbatur Ergenekon


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERNTV SPOR