UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METİN HARA: "ADRIANA ÇOK AİLECİ BİRİSİ, ANNEMİN ELİNİ ÖPTÜ!.."

Yazar Metin Hara, Mehmet'in Gezegeni programına konuk oldu ve çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

METİN HARA: "ADRIANA ÇOK AİLECİ BİRİSİ, ANNEMİN ELİNİ ÖPTÜ!.."

Metin Hara, Gezegen Mehmet'in “Adriana Lima annenizin elini öptü mü?” sorusunu sorması üzerine “Öptü.. Annem bu aralar bir tedavi görüyor ve Adriana sanılanın aksine çok aileci birisi.. Annemi sürekli Amerika'dan arıyor ve bu süreçte destek oluyor. Zaten ailemle daha önce tanışmıştı, ben de onun ailesiyle tanıştım. Bizim adımıza her şey çok keyifli. Benim adıma üzücü olan hakkımızda garip teoriler üretilmesi” dedi.

Metin Hara, Adriana Lima'yla ilişkilerinin kurgu olduğu ve kitabının lansmanını yaptığı yönündeki iddialara “Bu iddialarda bir sürü mantık hatası var. Çünkü benim kitabım çıkalı üç buçuk sene olmuştu. Diğeri de bir buçuk sene önce çıkmıştı. Hangi kitabın lansmanı…? İkincisi; bugün kadının hak ettiği yerde olmadığı bir toplumda yaşıyoruz. Ve karşımdaki insan iki çocuk annesi. Benim kalbimde yer etmiş insanı, bir madde gibi bir tanıtımın parçası demek bana göre çok bize yakışan bir şey değil” yanıtını verdi.

Adriana Lima'nın kendisiyle ilgili çıkan bu haberlerden haberdar olduğunu söyleyen Metin Hara, "Ne yazık ki burada yapılan, gerçeği yansıtmayan durumlardan çok üzgün. Ne olursa olsun bu ülke benim doğduğum ve büyüdüğüm ülke… Ve ben onun bu şekilde hissetmesini istemiyorum. Ama ne yazık ki biz burada bu yayının süresine sığmayacak, insanlara yansıtmadığımız çok haksızlıklara uğradık ve uğramaya da devam ediyoruz. Ben ne olursa olsun Türk halkının; büyüdüğüm yeşerdiğim, insanlarda destek gördüğüm, seminerlerde hayatımı paylaştığım insanların gerçekte gönlünün ne olduğunu biliyorum” dedi.

İnsanların kendisini sadece Lima'yla aşk yaşayan adam olarak tanımasından rahatsızlık duyduğunu da sözlerine ekleyen Hara, "Bu benim adıma üzücü. Çünkü benim kitaplarım ciddi satış rakamlarına ulaşmış, yaklaşık elli altmış bin kişiye birebir seminer vermiş, çok fazla kendini anlatmış bir insanım" dedi.

Kendisini tanımayan insanların ağır eleştirilerde bulunduğunu söyleyen Metin Hara, "Beni tanıyanlar benim kadına bakışımı, insana bakışımı, aşka bakışımı biliyorlar. Haberlerde yüzlerce kez 'ayrıldı, televizyon programı yapacak, kitap tanıtımı yapacak' dendi. Benim kitaplarımın lansmanı iki gün önce yapıldı. Ama Adriana oraya gelemedi. Otelde beni bekledi. Çünkü oraya gelmesi odağı kaydıracak ve bizi üzecekti. Biz isterdik ki; birlikte Kapadokya'yı gezelim, rahat rahat Sultanahmet'i gezelim. İnanıyorum ki; önümüzdeki günlerde insanların ilgisi de normalleşecek. Bizde rahatlıkla herkese kucaklaşarak, fotoğraf çektirerek, güzel güzel ilişkimizi yaşayacağız” sözleriyle umudunu yitirmediğini söyledi.

Metin Hara, “Hakkımızda bir sürü hikaye yazıldı. Kimse 'Bu ikisi yan yana aşıklar herhâlde' demedi. Bizim zihnimiz ne ara bu kadar komplo teorisi üretmeye başladı? Düşünüp baktığımızda sekiz ayda da hiçbir şey doğru çıkmadı. Biz de nasıl insanların aşklarına karışmıyorsak onlara sahip çıkmaya çalışıyorsak bana göre de bu değerli bir şey… Ben kimseye kırgın değilim. Değişik düşünceler olacaktır. Bu ülkede her şeyin eleştirildiği, her şeyinde alkışlandığı kesimler var… Ama yine de doğruyu bilmek azından gönül yolunda hakikati bilmek değerlidir diye düşünüyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMETİN HARA  ADRİANA LİMA