UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METİN HARA DÜŞMAN ÇATLATTI!.. “BİRBİRİMİZE ÇOK AŞIĞIZ!..”

Geçtiğimiz yaz ayından beri Adriana Lima ile büyük bir aşk yaşayan yazar Metin Hara iki yeni kitap çıkardı. Kitaplarının tanıtımı için sevenleriyle buluşan Hara, Lima’yla yaşadığı aşk hakkında da samimi açıklamalarda bulundu.

METİN HARA DÜŞMAN ÇATLATTI!.. “BİRBİRİMİZE ÇOK AŞIĞIZ!..”

Yazar Metin Hara, sürekli olumsuz duygulara saplanan, saldırgan tavırlar sergileyen ve şikâyet eden zihniyeti konu alan, ekibiyle birlikte hazırladığı İyiliğin Hareket Hali ve İyiliğin Bilim Hali kitaplarıyla D&R Kanyon’da okuyucularıyla buluştu.

Hara: “Biz bu kitapları hazırlarken şöyle bir yerden yola çıktık iyilik yapmak isteyenlerin karşısında iki muhalif düşünce var, biri insanoğlu kötüdür bunu kabul et diyenler, diğeri de insanoğlunu sen mi değiştireceksin? Yoksa ben mi değiştireceğim? Sistem böyle diyenler aslında bu kitaplar bu sorulara cevap vermek için yazıldı.” dedi.

Adriana Lima’yla ilişkisi hakkında ise Metin Hara: “Bizim adımıza her şey çok keyifli, birbirimize çok aşığız. Haberlerin bir gerçekliği yok. Ben her zaman aşkın, ailenin, dostluğun yanında oldum. Bu doğrultuda yaşamı da yaşamaya çalışıyorum.” dedi.

Hara, Adriana Lima ile geleceğe yönelik düşüncelerini ise bakın nasıl anlattı!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMETİN HARA  ADRİANA LİMA