UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİNLERCE KİŞİYİ MAĞDUR EDEN MEHMET AYDIN'IN AMACI ORTAYA ÇIKTI!

Son günlerin gündeminden düşmeyen ve binlerce kişiyi mağdur eden Mehmet Aydın ile ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı.

BİNLERCE KİŞİYİ MAĞDUR EDEN MEHMET AYDIN'IN AMACI ORTAYA ÇIKTI!

500 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçan Çiftlik Bank'ın sahibi Mehmet Aydın, 5 milyon mavi yumurta vaadiyle rekorlar kitabına girmek istemiş.

Vurgunun ardından Çiftlik Bank'ın CEO'su Mehmet Aydın'la Sakarya'da tesis açılışında çekilen fotoğrafları gündeme gelen Guinness Rekorları Türkiye Fahri Temsilcisi Prof.Dr. Orhan Kural, tesise Guinness başvurusu nedeniyle gittiğini savundu: "Beni arayıp 50 bin tavuktan 5 milyon mavi yumurtayla rekorlar kitabına girmek istediklerini söylediler. Açılışı kaymakam ve belediye başkanıyla yaptık. Ama tesiste tavuk yoktu. Sadece 5-6 mavi yumurta gösterdikleri için rekor başvurusunu dikkate almadım."

Sanal ortamda kurduğu Çiftlik Bank ile 500 milyonluk vurgun yapıp Uruguay'a kaçan Mehmet Aydın'ın dünyanın ilk “mavi yumurta” çiftliğiyle rekorlar kitabına girmek için başvuruda bulunduğu belirlendi.

Aydın'ın çalışanlarından birinin, geçen ekim ayında Prof. Dr. Orhan Kural'ı arayarak yeni kurdukları tavuk çiftliğinin açılışına davet ettiği öğrenildi.

Tanesi 10 TL'den satılan, yüksek protein ve düşük kolesterol içeren mavi yumurtanın ilk seri üretim çiftliğinin Sakarya'da kurulacağını söyleyen görevli, bunun bir dünya rekoru olarak tescil edilmesi için Kural'ı Sakarya'ya davet etti..

Prof. Dr. Orhan Kural, "Yeni öğrendiğim mavi yumurtayı araştırarak gitmiştim. Mavi yumurtanın dünyada üretiminin az olduğunu, normal yumurtadan 3 kat pahalı olduğunu ve protein değerinin çok daha yüksek olduğunu gördüm. A, D, E ve B vitaminlerince zenginmiş ve bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyormuş.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmehmet aydın  çiftlik bank