UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BOŞANDIĞI EŞİNE DÜKKAN AÇINCA KARISI BOŞANMA DAVASI AÇTI!..

Saniye E., 2.5 yıl önce evlendiği eşinin, boşandığı eski eşine dükkan açtığını öğrenince boşanma davası açtı. Genç kadın, kocasının zaman zaman eski eşinin evinde de kaldığını belirtirken suçlanan koca arkadaş olarak kaldığını söyledi

BOŞANDIĞI EŞİNE DÜKKAN AÇINCA KARISI BOŞANMA DAVASI AÇTI!..

İstanbul Aile Mahkemesi’ne 2,5 yıllık eşinden boşanmak için başvuran Saniye E. , evlilik birliğinin sarsıldığını ve eşi olan davalı Cihan E.’nin boşandığı eşine ilgi gösterdiğini ileri sürdü. 

Saniye E., dilekçesinde, “Eşimle perdecilik yaptığımız kendimize ait bir işyerimiz var. Yaklaşık bir yıl önce boşandığı eşi İlknur Z.’nin İstanbul’da kimsesi olmadığını yardıma ihtiyacının olduğunu söyledi. Tepki göstersem de kabul ettim. İlk başlarda ilişkimiz iyiydi ama sonra kazancımızda eksiklikler fark etmeye başladım. Sorduğumda ise arkadaşlarıma borç verdim diyordu. Ama araştırdığımda kimseye borç vermediğini eski eşine maddi destek verdiğini öğrendim” dedi.

Eşinin bir süre sonra davranışlarının da değiştiğini söyleyen genç kadın, “Kazançlarımız da hızlı azalma olunca eşimin boşandığı eşine züccaciye dükkanı açtığını ve bana söylemeden kredi çektiğini öğrendim. Bunlara karşı hiç cevap vermedi. Boşandığı eşi İlknur Z. ile de konuştum. Aralarında ilişki olmadığını maddi olarak aldıklarını daha sonra ödeyeceğini söyledi. Eşim çözüm için benle hiç konuşmadığı gibi evi terk etti. İşe de nadir gelmeye başladı. Boşandığı eşinin yanında yaşadığını öğrendim” diyerek, davalı eşinin son 6 aydaki telefon kayıtlarının çıkarılması için talepte de bulunarak boşanmak istediğini söyledi.  Cihan E. ise boşanmak istemediğini belirtirken eski eşiyle arasında bir ilişki olmadığını söyledi.

Cihan E., “Eşimle, devamlı tartıştığı için evde ve iş yerimiz de huzurumuz kalmamıştı. Bende bir süre ayrı kalırsak ikimiz için de iyi olacağını düşündüm. Arkadaş olarak da bazen İlknur Z.’nin evinde kaldığım doğrudur” dedi. Mahkeme boşandığı eşi İlknur Z.’nin tanık olarak dinlenmesini istedi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBOŞANMA