UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İLİŞKİM NEDEN BİTİYOR DİYENLER! DİKKAT!

İlişki mezarlığı, çeşitli sebeplerden bitmiş, yarım kalmış ilişkilerle dolu. Kimisi daha başlayamadan bitiyor, kimisi uzun süre boyunca verilen emeklerden sonra. Nice büyük aşklar, ufacık sorunların konuşulmaması yüzünden büyüye büyüye bizi ayrılığa itiyor. Peki kadınların bu ayrılıklardaki rolü ne?

İLİŞKİM NEDEN BİTİYOR DİYENLER! DİKKAT!

1.     Fazla ince düşünmek

Her ne kadar genelleme yapmaktan hoşlanmasam da, bu genellemeyi yapmadan edemeyeceğim. Kadınlar ne yazık ki her konuda erkeklerden daha ince düşünüyor. Acaba bu sözüm onu kırar mı, acaba böyle yapsam o ne düşünür, ne hisseder diye düşünmekten hayatımızı doya doya yaşayamıyoruz.

2.     Tüm hayatını, ona göre planlamak

Kuaför randevunuzu, spora gideceğiniz saati, her şeyi ona göre ayarlıyorsanız, tek önceliğiniz oysa, onun isteklerinden sonra sizin istekleriniz geliyorsa bu hata tam size göre.

3.     İlişkinin koruyucu annesi olmaya çalışmak

"Aman sevgilim üşümesin, aman o yumurtasını 3 dakika pişmiş sever, aman dikkat et bir yerine bir şey olmasın" Cümleler tanıdık gelmiştir sanırım. Toplumun size yüklediği anaç tavrın altında ezilmeyin. Siz anne değil bir kadınsınız.

4.     Kıskançlığın dozunu ayarlayamamak

Kıskanmak en doğal, en insani duygu ancak bu karşı tarafı boğmaya başladığı an sorunlar da ortaya çıkıyor. Üstelik bu kıskançlık sizi de içten içe tüketip yıpratıyor.

1.     Tüm hataları affetmek

Aslında öyle demek istememiştir, kesin bunun bir açıklaması vardır..... Hayır yoktur. Ufak hataları affedip görmezden gelmeniz, sadece yeni hatalar için ona cesaret verir.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİLİŞKİLER KADIN HATA