UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜVEN HASTANESİ Y.K.B. EZBERCİ, İŞ KADINLARINA SESLENDİ!..

Sağlık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Güven Sağlık Grubu, 45. yılını ve 14 Mart Tıp Bayramı’nı dünyaca ünlü tenor Murat Karahan’ın sanat yönetmenliğindeki Limak Filarmoni Orkestrası konseriyle kutladı. Güven Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Küçükel Ezberci de tüm sağlık çalışanlarına yaptığı konuşmada "Güven ailesinin yüzde 60’ını oluşturan tepeden tırnağa Güven Ailesi’nin kadınlarına selam olsun" dedi.

GÜVEN HASTANESİ Y.K.B. EZBERCİ, İŞ KADINLARINA SESLENDİ!..

Sağlık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Güven Sağlık Grubu, 45. yılını ve 14 Mart Tıp Bayramı’nı dünyaca ünlü tenor Murat Karahan’ın sanat yönetmenliğindeki Limak Filarmoni Orkestrası konseriyle kutladı.

Aralarında doktorların, sağlık çalışanlarının, siyaset, sanat, iş ve basın dünyasından ünlü isimlerin bulunduğu binlerce davetli Limak Filarmoni Orkestrası konseriyle unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadı.

Ankara Congresium’da gerçekleşen gecenin açılış konuşmasını yapan Güven Çayyolu Sağlıklı Yaşam Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Banu Küçükel, 45 yıl önce başlayan “Sağlıkta Güven Yolculuğu”nun bugün daha emin adımlarla devam ettiğini vurgulayarak, “Ankara’dan bir Türkiye markası oluşturduk. Bunu kendi imkanlarımız ve emeğimizle yaptık. Sadece Ankara’ya değil, Anadolu’da yüzbinlerce kişiye sevgiyle, bilimle, titizlikle, dikkat ve özenle hizmet ederken, yüzlerce çocuğa da sessiz, sedasız derinden ışık olduk, yol olduk” ifadelerini kullandı.

“SELAM OLSUN BİZ KADINLARA”

Güven Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Küçükel Ezberci ise konuşmasına Allah’ın sağlık hizmetini bahşettiği tüm sağlık çalışanlarını ve geceye katılan davetlileri selamlayarak başladı. “Selam olsun biz kadınlara, Güven ailesinin yüzde 60’ını oluşturan tepeden tırnağa Güven Ailesi’nin kadınlarına selam olsun" diyen Ezberci, "Tababeti yücelten Türkiye’nin her yerinde hizmet veren kadın hekimlere selam olsun. Ankara’nın yüzünü ağartan markalar yaratan, disiplinleriyle, onurlu duruşlarıyla, aldıklarını veren anlayışlarıyla, Türkiye’nin referans şirketlerini oluşturan başta Ebru Özdemir olmak üzere Ankaralı iş kadınlarımıza selam olsun” dedi.

“10. DR. AYSUN-AHMET KÜÇÜKEL TIP ÖDÜLÜ” SAHİBİNİ BULDU

Konser öncesinde, Türk hekimlerini yüksek nitelikli bilimsel araştırmalara özendirmek ve desteklemek amacıyla 2008 yılından beri tıp alanında genç araştırmacılara verilen “10. Dr. Aysun-Ahmet Küçükel Tıp Ödülü”nün bu seneki kazananı da açıklandı.

“En İyi Bilimsel Araştırma” dalındaki 15 bin TL'lik ödülün kazananı Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı’ndan Yrd. Doç. Dr. Kadri Murat Gürses oldu. Gürses yaptığı araştırmada, damar sertliği gelişiminde rol oynayan yeni bir molekülün varlığını kanıtlamıştı.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgüven hastanesi  ankara