UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANDE DOĞANDEMİR VE YİĞİT ÖZŞENER AYLAR SONRA İLK KEZ BİRLİKTE

“Kaybedenler Kulübü”nün devam filmi “Kaybedenler Kulübü Yolda”nın galası dün yapıldı.

HANDE DOĞANDEMİR VE YİĞİT ÖZŞENER AYLAR SONRA İLK KEZ BİRLİKTE

Nejat İşler, Hande Doğandemir, Yiğit Özşener, Merve Çağıran gibi isimlerin rol aldığı filmin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin yaptı.

Oyuncular yaptıkları açıklamalarla çekimlerin iyi geçtiğinden bahsederken, Hande Doğandemir filmle ilgili, “Bir izleyici olarak ikincinin çekileceğini duyduğumda çok heyecanlanmıştım.  O yüzden bu hikayenin içinde olmak benim için ayrı bir duygu.  Çok heyecanlıyım” dedi.

İlk filmde rol alan Yiğit Özşener ise filmi şöyle anlattı, “Filmde olan her şey kendiliğinden oluyor.  Bunu seyirci not etsin” diyerek filmi iki cümlede anlattı.

Galada dikkatlerden kaçmayan bir detay vardı ki, geçtiğimiz aylarda film çekimleri bittiğinde bir mekanda eğlenirken görüntülenen Yiğit Özşener ve Hande Doğandemir’in galada yan yana gelmemesi dikkatlerden kaçmadı.

İlk filmde rol alan fakat ikincide rol almayan Ahu Türkpençe de galadaydı. Türkpençe, “Kaybedenler Kulübü benim için çok özel bir film. Çok güzel bir oyuncu kadrosu oluşturmuşlar yine. Kaybedenler Kulübü’ne yakışır bir devam filmi olacağından eminim. Heyecanla bekliyorum yolları açık olsun.” açıklamasında bulundu.


“Kaybedenler Kulübü Yolda” 16 Mart’ta vizyonda olacak!...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13