UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ADANA’NIN ÇITIR LEZZETİ “BÜLENT BÖREKÇİLİK”LE ARTIK İSTANBUL’DA!

Güzel ülkemizin her bölgesinin kendine has özel lezzetleri var. Hatay’ın künefesi, Antep’in baklavası, Adana’nın kebabı derken Adana’dan yeni bir atak daha geldi. Adana'nın Meşhur Böreği artık İstanbullularla buluştu.

ADANA’NIN ÇITIR LEZZETİ “BÜLENT BÖREKÇİLİK”LE ARTIK İSTANBUL’DA!

Adana, şimdilerde “Meşhur Adana Böreği” ile önce İstanbul sonra “Adana Kebabı” gibi dünyaya açılmayı hedefliyor.

TAMAMEN DOĞAL ÜRÜNLER KULLANILIYOR

Firma, yıllara dayanan bu lezzetin günümüze uyarlanmasında da tamamen doğal ürünler kullanılarak, özel yapılan hamur, yine özel üretilen peynir ve organik tereyağı kullanıyor.

BÜLENT’İN BÖREĞİ LEZZET REKORUNA KOŞUYOR

Bülent Börekçilik, eskiden beri bilinen fakat imalatı yapılmayan “Adana Böreği”ni tekrar güncelleyerek günümüze taşıdı ve seri imalatına başlayarak İstanbul’da da şubeler açtı.

Daha İstanbul’a gelir gelmez büyük bir ilgiyle karşılanan “Meşhur Adana Böreği” sıcak yenmesi tavsiye edildiği için şubelerde börek almak için kuyruklar oluştu.

Tek işi bu böreği üretmek olan Bülent Börekçilik de bu lezzeti; Türkiye, Ortadoğu ve Avrupa’da yaygınlaştırmak için ilk adımı İstanbul’da attı ve şubeler açtı.

ÖZELLİĞİ SICAK YENMESİ

Yapılan bu böreğin özelliği sıcak tüketilmesi…

İçindeki peynirin tamamen erimiş olması böreğe lezzet katıyor.

Bu nedenle ya bu böreği şubelerde yiyeceksiniz ya da içinde özel düzeneği bulunan, organizasyonlara da gönderilen özel aracın başında…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbülent börekçilik