UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİNASINDA KENDİNİ ASTI!..

Fatih Cağaloğlu'nda bulunan, restorasyon halindeki İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında yabancı uyruklu olduğu tahmin edilen bir kişi, kendini asarak intihar etti.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİNASINDA KENDİNİ ASTI!..

Olay yerine gelen sağlık ve polis ekiplerinin incelemesi sonucu hayatını kaybettiği belirlenen şahıs, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na kaldırılacak.
İddiaya göre olay, saat 16.30 sıralarında Ankara Caddesi üzerinde bulunan restorasyon halindeki 4 katlı İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasının 3'üncü katında meydana geldi.
İnşaatta çalışan işçiler, 3'üncü katta asılı halde bir kişinin olduğunu gördü. İşçilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Asılı bulunan şahıs üzerinde inceleme yapan polis ve sağlık ekipleri, yabancı uyruklu olduğu tahmin edilen ve üzerinden kimlik çıkmayan bir erkeğin kendini asarak intihar ettiğini belirledi.
Olay yeri inceleme ekipleri de olayın yaşandığı inşaata gelerek inceleme yaptı. Ekiplerin olay yerindeki incelemelerinin ardından cenaze, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilecek.
Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13