UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DR. ŞENAY YANGEL: "GÖKYÜZÜ ENERJİSİ ASLA YALAN SÖYLEMEZ"

Dün yaşanan ve tüm Türkiye’yi yasa boğan 11 kişinin yaşamını yitirdiği özel jet kazası, ardından bugün Nepal’de içinde 80 kişinin bulunduğu uçağın düşmesi, “Acaba evrende neler oluyor?” sorusunu sordurdu. Aslında bu sorunun cevabını 2018’e girerken UçanKuş TV’de “Yılbaşı Özel” programına katılan Dr. Astrolog Şenay Yangel o zaman açıklamıştı. Yangel, 2018’deki enerjilerin büyük uçak kazaları ve denizlerde kazalara yol açabileceğini ifade etmişti.

DR. ŞENAY YANGEL: "GÖKYÜZÜ ENERJİSİ ASLA YALAN SÖYLEMEZ"

Türkiye’yi yasa boğan 11 gencecik kadının ölümüyle sonuçlanan özel jet kazasının sebebi kara kutunun bulunmasıyla teknik olarak araştırılıyor ama bu gibi vahim kazaların hem hava da hem de denizlerde olacağını gökyüzündeki enerjilerin bize belirttiğini Dr. Astrolog Şenay Yangel, katıldığı yeni yıl programında söylemişti.

Gökyüzünün enerjisinin asla yalan söylemeyeceğini belirten Yangel, 2018’de ciddi tutulma enerjilerinin olacağı ve ciddi imtihanların bizleri beklediğini ifade etmişti.

Dün İran’a düşen Türk özel jeti ve bugün Nepal’de düşen yolcu uçağını akla hemen Dr. Astrolog Şenay Yangel’in bu sözlerini getirdi.

Öte yandan Yangel’in geçen gün kaleme alıp yayımladığı makalede de ilginç bir tesadüf ortaya çıktı. Düşen jette yaşamını yitiren Mina Başaran’ın isminin yer aldığı bir makale paylaştı.

İşte Dr. Astrolog Şenay Yangel’in yayımladığı makalenin o kısmı;

17 Mart BALIK Yeni Ay’ının etkileri, 15 Nisan da gerçekleşecek olan Yeni Ay’a kadar dört hafta sürecek. Yeni bir başlangıç yapmak ve yeni projeler başlatmak için en iyi zaman dilimi yeni ay döngüsünün ilk iki haftasıdır.

Hint Astrolojisinde ‘’MİNA’’ Ruhun yolculuğunda bireyin evrensel bütün parçası haline geldiği Atman’ın Brahma ile birleştiği son evreyi temsil eder. Mina karşıt yönde birbirine bakan iki balıkla sembolize edilir. Mina’da doğanlar varlık okyanusunda kolayca yüzerler. Dalgalı derin yüzeyin altındaki serin sakin sulara dalabilirler. Dişil ve değişkendirler. Her yöne gidebilir yolunu şaşırabilirler ve başkaları tarafından yutulma riskleri vardır. Mina’yı büyük iyilik JÜPİTER yönetir. Eski bir yaşam sona yaklaşırken yeni bir yasam için duyulan arzuyu simgeler. Balık Yeni Ay’ı olumsuz davranış ve alışkanlıklarımızdan ‘’Sigara içki vb.‘’ uzaklaşmamız için farkındalığımız doğrultusunda seçimler kararlar ve uygulamaları başarabilmemiz için fırsat zamanı olarak ta değerlendirilebilir. İç dünyamıza yönelerek ruhsal ve duygusal dengemizi sağlayabilir. İrademizi güçlendirmek için meditasyon dua gibi çalışmalarda oldukça olumlu sonuçlar alabiliriz. Ayrıca, Kilo problemi yasayan herkes; kadınların ve sıvıların temsilcisi Ay’ın enerjilerinden faydalanabilir. Ay’ın konumu bize bu konuda fazlası ile yardımcı olacaktır. Balık Yeni Ay’ında Chiron, 29 ° 38 ° Balıkta ve sabit yıldız Scheat ile etkileşimde olacak. Bu sabit yıldız talihsizlik, cinayet, intihar ve boğulmalar ile ilişkilidir. Ayrıca Scheat sel, gemi enkazı, madencilik kazaları ve uçak kazaları gibi trajediler ile de bağlantılıdır. Yeni Ay Chiron enerjisi en derin yaraları ortaya çıkabilir bireysel ve toplumsal olarak.

BALIK YENİ AYININ BİZLERE MESAJI Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir. Mevlâna

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERuçak kazası