UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEREN SERENGİL: "AYRILMAYI BEN DEĞİL, YAŞAR İSTEDİ!.."

Bir anda başlayan Seren Serengil ve Yaşar İpek aşkı tam gaz devam ederken İpek, dün sosyal medya hesabından Serengil’le ayrıldıklarını duyurdu. Serengil de arkasından bir paylaşım yaptı ve ayrılık kararını İpek’in aldığını söyledi.

SEREN SERENGİL: "AYRILMAYI BEN DEĞİL, YAŞAR İSTEDİ!.."

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in aşkları, Serengil'in 3 günlük hapis sonrası başlamıştı.

Her anlarını sosyal medya hesaplarından paylaşan ikili, ayrıldıklarını da bu şekilde duyurdu.

Yaşar İpek’in “"Sevgili arkadaşlar Seren hanım ile ilişkimizi bitirme kararı aldık. Allah herkese kalp rahatlığı nasip etsin. Hayırlı geceler" paylaşımının ardından, Serengil de bir kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak İpek’e mutluluklar diledi.

Serengil: “Sana kötü günler de yanımda olduğun elimi tuttuğun her an için çok teşekkür ederim. Öyle değerliydi ki yanımda ki duruşun, yeni bir ilişkiden çıkmıştım ve asla ne aşk ne ilişki aklımın ucundan geçmediği bir dönem de tuttuğun eli bırakamadım ve sana kayıtsız kalamadım! Bende seni mutlu edebilmeyi çok istedim çok denedim biliyorsun ama sanırım başaramadım sana yetmedi, inandıramadım daha da fazla seni mutsuz etmek sana haksızlık olurdu. Zamansız başlayıp zamansız bitti belki ama sevgiyle saygıyla iyi temennilerle bitti... Ben biraz belki de yalnız kalmalıyım... Mutlulukların en büyüğü senin olsun.”

Serengil’in bir takipçisine vermiş olduğu cevapta, “O istedi ayrılığı ben değil.” demesi de ayrılığın İpek cephesinden geldiğini göstermiş oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSEREN SERENGİL  YAŞAR İPEK