UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ANTALYA’DAN DUYURDU!..

Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya 6. Olağan İl Kongrelerine katıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ANTALYA’DAN DUYURDU!..

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar;
"Biz bugüne kadar beşer planında hiçbir gücün karşısında eğilmedik. Sadece ve sadece rüku ve secdede eğildik.
Biz nasıl hayat pınarlarımızı korumanın mücadelesini veriyorsak hasımlarımız da pınarlarımızı kurutmaya çalışıyor. Türk milletinin can damarlarını kesmek için içeriden ve dışarıdan nasıl bir kampanya yürütüldüğünü görüyorsunuz.
Ecdadımızın mirasını yaşatma mücadelesi veren dava adamları çile çekip baskı görmüşlerdir. Ama milletimizin hayat pınarlarının kurutulmasına izin vermemişlerdir. Antalya'da yapılmaya çalışıldığı gibi bira festivalleri... Hatırlıyorsunuz değil mi? Bu festivallerinden bir tanesinde 2 genç yavrumuz öldü. Bunu çatısının altında barındıranlar bunun hesabını sordular mı? Antalya sonradan aslına rücu etti.
Milletimiz hiçbir zaman özüne, ruhuna karakterine yabancı ideolojilerin peşine düşmemiştir. Müslüman mahallesinde salyangoz satma girişimleri hep başarısız oldu bundan sonra da başarısız olacak.
Ülkemizi ve milletimizi hedef alan oyun ve senaryolar var. Onun için Afrin'deyiz değil mi? Etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 3213 oldu. Ordumuz yürüyor. Mehmetçiğimiz Afrin'e yürüyor, Afrin'e girdi giriyor. Hedefimiz teröristleri yok etmek. Bunları son nefeslerine kadar kovalayacağız. Milletimizin huzurunu kaçırmayacaklar. Şu anda 3.5 milyon mülteci bizim ülkemizde.
Türkiye'de artık insanların inancından, itikadından, meşrebinden dolayı horlandığı günler geride kalmıştır. Bu ülkede vatandaşlarımızın kılık kıyafetleri veya dış görünüşü sebebiyle baskı gördüğü dönemler de son bulmuştur. Rabbim bize imkan verdiği sürece hiç kimsenin o kötü dönemleri hortlatmasına, buna zemin hazırlamasına da müsaade etmeyeceğiz.
El Kaide, DEAŞ gibi eli kanlı çeteler de aynı şekilde bu küresel projenin ürünleridir, araçlarıdır. Bu terör örgütlerinin saflarında savaşanlar neredeyse sadece Müslüman kanı dökmüşlerdir. Üstelik bir taraftan masum insanların kanını su gibi akıtırlarken diğer taraftan da İslam düşmanlarına istismar edebilecekleri bolca malzeme vermişlerdir. Bu örgütlerin bir başka gayesi de sahih İslam anlayışıyla Müslümanlar arasındaki o muhkem bağı kopartmaktır. Dinimizi tahkir edenler ile dinimizin kavramlarını bu amaçla kullananlar aslında aynı plana hizmet ediyorlar. Biri timsahın alt çenesi diğeri de üst çenesidir. Ancak her ikisinin de hedefi Müslümanlardır.
İnşallah Antalya için bu yılki turist hedefimiz 14 milyon. Bunu yakalayacağız."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERRecep Tayyip Erdoğan