UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KONSERİN GELİRİ MEHMETÇİĞE!..

15 Mart’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verecek olan sanatçı, geliri Mehmetçiğe ve Türk Polis Teşkilatı'na bağışladı.

KONSERİN GELİRİ MEHMETÇİĞE!..

Afrin'deki kahramanlarımız için söyleyecek

Şarkıcı Aylin Coşkun, 15 Mart’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde vereceği konser için çalışmalarına Almanya’dan sonra İstanbul’da da tam gaz devam ediyor. Dünyaca ünlü starların dans hocası David Sachez’le birlikte gece- gündüz demeden çalışan Coşkun, Kemerburgaz’daki platoda prova yaptı. Müzikal tadında bir konser vermeye hazırlanan sanatçı, konserin gelirini Mehmetçik ve Türk Polis Teşkilatı'na bağışladığını söyledi. Coşkun “Bundan gurur duyuyorum. İnşallah örnek olur ve daha nice konserler yaparız” dedi. Konserde yapacağı şovlardan sonra sahne alacak sanatçılar hakkında konuşan Aylin Coşkun, “Benden sonra konser verecek arkadaşlar düşünsün. Bizim yaptığımız şovdan sonra benim altımda kalırlarsa bence kendi markaları bozulur” dedi. 

Rihanna ve Beyonce'un dans hocası David Sachez'le çalışan Coşkun'a 18 kişilik dans grubu eşlik edecek.

Ben asla kendimi star olarak adlandırmıyorum. İddiam Aylin Coşkun Türkiye’nin en büyük starı değil. İddiam Coşkun Türkiye’nin en büyük şovunu yapıyor. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13