UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AJDA PEKKAN VE ZEYNEP KARTAL ABDURRAHİM BOYNUKALIN’I AĞIRLADI

Ajda Pekkan ve ünlü tasarımcı Zeynep Kartal, Nişantaşı mağazalarının açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın'a Türkiye'nin 2024 Avrupa Şampiyonası adaylığını desteklediklerini söylediler...

AJDA PEKKAN VE ZEYNEP KARTAL ABDURRAHİM BOYNUKALIN’I AĞIRLADI

Yurt dışında Türkiye’yi başarıyla temsil eden, Lady Gaga ve Cherly Cole gibi dünya yıldızlarının tercih ettiği Türk tasarımcı Zeynep Kartal, Nişantaşı'ndaki Showroom'unun kapılarını moda tutkunu kadınlar için araladı.

Açılışa katılan Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın,  şunları söyledi:

"Bildiğiniz üzere Avrupa Şampiyonası'nda 2024'te adayız. Aday ülkelerle beraber herkesten UEFA'nın istediği ve beklediği bir şey var;sadece bakanlık ve futbol federasyonları tarafından istenen bir Avrupa Şampiyonası adaylığı mı olsun,yoksa ülkenin sanatçısı ,sporcusu, siyasetçisi ,sivil toplum kuruluşları ,sosyal girişimciler, iktisadi girişimciler buna dair iradenin bütün toplumun herkesimi tarafından gösterildiğine dair bir çabanın içinde olunan bir adaylık mı olsun? Bugün tabi Ajda Pekkan Hanım burada, kendisi dünya starı, Zeynep Hanım dünyaca ünlü markamız.O da dünya starı,kendileri ile biz konuştuk .Vatan için millet için bu çalışmanın içerisinde olacaklarını ve defilenin bütün lansmanında hem başlangıcında hem de son kısmında Avrupa Şampiyonası ile alakalı adaylığını ne kadar istediklerine dair ve bunu gösterme adına bir zemin oluşturacaklarını bize söylediler ve gerçekten de harika oldu,hem başlangıçta hem sonda hem defilenin son kısmında formalarını giydiler,2024 Avrupa şampiyonası yolunda Türkiye'nin adaylığını desteklediklerini ifade ettiler,güzel bir gün geçiriyoruz."dedi..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAJDA PEKKAN  ZEYNEP KARTAL