UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEDA SAYAN: “İNŞAAT İŞÇİLERİ SENDİKASI BENİM GÖNLÜMÜ ALMALI!”

Seda Sayan geçtiğimiz gün programında Ece Gürsel'e "Sperm bankasına ne gerek var inşaat işçileri var ya" deyince gündeme bomba gibi düştü ve eleştiri oklarının hedefi oldu. İnşaat İşçileri Sendikası da Sayan'a "Şarlatan" diyerek cevap verdi. Sayan, İnşaat İşçileri Sendikası'ndan özür beklediğini açıkladı.

SEDA SAYAN: “İNŞAAT İŞÇİLERİ SENDİKASI BENİM GÖNLÜMÜ ALMALI!”

Seda Sayan'ın inşaat işçilerine yönelik sözleri tepki çekti.

Sayan, Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına bağlanıp şu sözleri söyledi:

“Orada diyorum ki ne baba yiğitler, ne aslanlar var. Aşağılayan insan bunu der mi? Ben ortada Ece Gürsel’e 'aa çok iyi git sperm bankasından çocuk sahibi ol' mu demeliydim bir büyüğü olarak? Tartışılması gereken bu değil mi? Bir yanlışlık var. Ece bunu kesin kararlı söyledi. Tartışılması gereken bu iken bende diyorum ki bilmediğin birisinden çocuk sahibi olacaksın yarın öbür gün evleneceksin belki kardeş çıkacak. Dinen caiz değil. Benim babam da ameleydi. Ben ne iş bulsa çalışan bir babanın kızıyım. Benim vereceğim örnekler de bunlar kimse kusura bakmasın.” dedi.

Sayan, İnşaat İşçileri Sendikası’nın hakkında yapmış olduğu açıklamayla ilgili ise, “Programıma çiçek mi gönderirler ne yaparlar artık bilmiyorum, gönlümü almalılar” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSEDA SAYAN