UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİ'DEN ÖNEMLİ UYARI!.. GECE SAATLERİNE DİKKAT!..

İstanbul hava durumuna ilişkin son tahminleri açıklayan Meteoroloji, hafta sonu yağışlı havanın yerini hafif bulutlu ve güneşli havaya bırakacağını belirtti. Ankara'da ise sağanak yağış hafta sonuna kadar devam ederken Cumartesi günü güneşli bir hava hakim olacak.

METEOROLOJİ'DEN ÖNEMLİ UYARI!.. GECE SAATLERİNE DİKKAT!..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, internet sitesinden illerin son hava durumu raporunu yayınladı.

Binlerce kişi 'Bu hafta sonu havalar nasıl olacak' sorusunun yanıtını internette ararken, hava durumuna ilişkin sürpriz Meteoroloji'den geldi.

Hafta sonu İstanbul'da güneşli havanın hakim olacağı belirtilirken, hava sıcaklığının Cumartesi günü 13 ila 15 derece arasında olacağı kaydedildi.

İstanbul'da bugün ise, yer yer sağanak yağışlı olacak. Ankara'da bugün hava gök gürültülü sağanak yağışlı olurken, İzmir'de çok bulutlu ve sağanak yağışlı hakim olacak.

İstanbul hava durumuna göre, hafta başında başlayan sağanak yağmur etkisini Cuma gününe kadar sürdürecek. Cuma günü ise hava bulutlu olurken, Cumartesi günü yerini güneşli havaya bırakacak.

Kuzey kesimlerde 4 ila 8 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar'ın ise genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Ege ve Marmara'nın güney ve batısında yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Rüzgarın Ege ve Marmara'nın güney ve batısında yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi beklendiğinde yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli olunması gerekmektedir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMETEOROLOJİ  HAVA DURUMU