UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEKLENEN GÜNE AZ KALDI! “KIRMIZI ÖDÜLLERİ”NE ADIM ADIM!..

Kendi alanının Oscar’ı olarak nitelendirilen, reklam sektörünün en önemli ödüllerinden biri olan “Kırmızı Ödülleri” bu yıl da 15. Yılını kutluyor.

 BEKLENEN GÜNE AZ KALDI! “KIRMIZI ÖDÜLLERİ”NE ADIM ADIM!..

Bu yıl 15’inci yılını kutlayan “Kırmızı Ödülleri” görkemli bir törene hazırlanıyor. “Kırmızı Ödülleri” yenilenen kategorileri ve yaratıcı organizasyonlarıyla, tüm sektörün buluşma noktası olan ve profesyonellerden akademisyenlere, genç temsilcilerine kadar pek çok alana da değiniyor.

2018 YILINDA KATILIM ALANI GENİŞLİYOR

Bu yıl “Uygulamada Ustalık” adıyla ilk kez sektörle buluşacak olan kategoriye ise reklam, medya ve iletişim ajansları; reklam fotoğrafçıları, illüstrasyon sanatçıları ve prodüksiyon, animasyon & müzik yapım şirketleri katılabilecek.

Bu senenin bir diğer yeniliği de sadece ödül almaya hak kazanan ajansların değil, aynı zamanda bu yaratıcılığı destekleyen reklam verenlerin de Kırmızı ve Kıpkırmızı ödül heykeli sahibi olması.

BAŞVURU İÇİN SON GÜN 19 MART

Kırmızı’ya başvurular, 19 Şubat – 19 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kırmızı Ödülleri’ne, 16 Nisan 2017 – 18 Mart 2018 tarihleri arasında ilk kez yayınlanmış özgün reklamlar katılabilecek.

Özel ödüllerle birlikte toplam 84 ödülün sahiplerini bulacağı Kırmızı’da katılımcılar, büyük ödül Kıpkırmızı için yarışacak.

Kırmızı’nın 15. yılında, toplam beş ana yarışmada güncellenen 69 alt kategoride yarışacak ajanslara ek olarak tüm kategori kazananlarının reklam veren firmaları da yaratıcılığı destekledikleri için ödül heykelciği sahibi olacak.

Başvuruları; reklamcılık sektörünü fırsat eşitliği çerçevesinde temsil edecek her biri alanlarının önde gelen isimlerinden oluşan ve başkanlığını Kramp Ajans Başkanı Ahmet Akın’ın yaptığı 80 kişilik geniş kadrolu bir jüri değerlendirecek.

Kırmızı Ödül Töreni 26 Nisan akşamı gerçekleşecek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkırmızı ödülleri