UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DR. ŞENAY YANGEL YAZDI: “MART AYINDA BİZİ NELER BEKLİYOR?..”

Yorumlarıyla Astroloji'de devrim yapan Şenay Yangel, “Mart ayında bizi neler bekliyor?” adlı bir yazı kaleme aldı.

DR. ŞENAY YANGEL YAZDI: “MART AYINDA BİZİ NELER BEKLİYOR?..”

Mart 2018 oldukça hareketli göksel etkilerle yenilemeler, şanslı şaşırtıcı geri dönüşler, sürprizler, komplo çöküşleri ve daha pek çok heyecan verici gelişmelerle dolu bir ay olacak.

Ayın ilk kısmı son derece dolu. 17 Mart tarihine kadar, motive edici, dinamik, cesur, inisiyatif ve yenilenme isteği dolu bir astrolojik enerjiyle karşı karşıyayız. Savaşın ve cesaretin temsilcisi Mars ve yeniliklerin devrimlerin gezegeni Uranüs üçgeninin etkisi altındayız.

Büyük iyilik Jüpiter, 9 Mart’ta geriye doğru hareketine başlıyor.

1 ve 17 Mart tarihleri arasında adalet, mevzuat, yükseköğrenim, kültür, turizm, yabancılar ve yurtdışında Jüpiter’in yönettiği alanlarla ilgili beklenmedik olaylar olabileceğine dair önemli ipuçları veriyor bizlere.

Jüpiter gerileme sürecinde olduğunda hayatımızdaki vizyonlarımızı ideallerimizi gözden geçirmek iyi sonuçlar verecektir.

Jüpiter geri hareketi 9 Mart’tan 10 Temmuz’a kadar etkili olacak ve Jüpiter’in temsil ettiği konularda kısıtlama ve yavaşlamaları beraberinde getirecek.

Kasım 2017 ila Mart 2018 arasında gerçekleşen olayları tekrar teyit eder.

17 Mart’ta önemli olaylar gerçekleşebilir dünya ve ülke gündemimizde. Mars, 18 Mart’tan itibaren Oğlak burcuna geçişe başlıyor diğer aylarda ise Kova burcunda ki döngüsü etkili olacak. Mars geri hareketi ise 27 Haziran-27 Ağustos tarihleri arasında etkili olacak.

Mars geri hareketi hayatın merkezine yolculuk yapmak, bitirmek tamamlanmamış olanı ya bırakmak ya da yeniden gerçekleştirmek, yenilemek ve onarmak yeni doğrudan girişimler ile daha iyi sonuçlar almamamızı sağlar.

Mars, Oğlak geçişi 18 Mart’tan itibaren, gerçek olaylar getirecek hayatlarımıza, hızlı ve yoğun bir şekilde. Yoğun enerjiler yeni kararlar alınır ve sonuçlar ortaya çıkar; fakat aynı zamanda stres, çatışma, endişe, sıkıntı veya kayıpların da habercisi olabilir.

Yılın ilk geri hareketi 22 Mart- 15 Nisan tarihleri arasında Koç burcunda geri harekette olacak. 13 Mayıs’ta Koç burcundan çıkıyor ve böylece döngü sona eriyor.

Merkür Koç burcunda ki geri hareketi zekâ ve anında tepkiyle ilgilidir; aynı zamanda öfke, kavgalar, iletişim acelecilik yüzünden artan trafik kazaları konuşmalarda yanlış anlaşılmalar suikastlar ya da dikkatsizlik yüzünden yapılan hesaplamalar ya da yargılama hatalarına da yol açabilir.

KOÇ

Finansal kazanımlarınız için iyi enerjileri barındırmakta. Bununla birlikte mesleki konular ve eğitim hayatınızda ödüller almaya başlayabilirsiniz. Negatif insanlar sizleri yorabilir. Özel yaşamınızla ilgili konularda gizliliğe önem gösterin.

BOĞA

Bu hafta her bakımdan vizyonunuzu yükseltebileceğiniz her fırsatı iyi değerlendirmeye gayret edin. Özel yaşamınızda evliyseniz ya da devam eden beraberliğiniz varsa karşı tarafın sizden sakladığı birtakım şeylerin ortaya çıkmasıyla kriz yaşanabilir.

İKİZLER

Bu hafta yeni şeyleri başlatmak sorunsuz bir şekilde ilerlemek için uygun enerjilerin hakim. İş hayatınızda ödüller söz konusu. Geçici işlerde çalışanlar için kalıcı olma şansı var olacaktır. Özel yaşamınızda ise öfkeyle kararlar almamaya özen gösterin.

YENGEÇ

Manevi duygularınızı suiistimal edebilecek kişilere karşı dikkatli olun. Maddi ve manevi zararlar görebilir etki altında kalarak hayatta yapmam dediğiniz şeyleri yaparken bulabilirsiniz kendinizi. Aile ve özel yaşamınızda size yapılan uyarıları dikkate alın.

ASLAN

Bu hafta taahhütlerde bulunmaktan başkalarının parasal konularına müdahale etmekten uzak durmanız faydanıza olacaktır. Aksi takdirde zarar görebilir özel yaşamınızda da bu durumdan kaynaklı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

BAŞAK

İş hayatınızda keskin kararlar ve uygulamalardan uzak durmalısınız. Olası gıda ve ilaç zehirlenmelerine karşı da tedbirli davranın bilmediğiniz yerde yemek yemeyin kendi başınıza ilaç kullanmayın.

TERAZİ

İyi niyetle ya da kızgınlıkla söylediklerinize ve gizliliğe önem vermelisiniz. Özel yaşamınızda kıskanç arkadaşlarınız ilişkinizle ilgili konularda olur olmadık söylemlerle içinizde ki şüpheyi arttırarak huzurunuzu bozabilir.

AKREP

İş hayatınızda ayrıntılara vereceğiniz önem sizi bambaşka noktalara taşıyabilir ve finansal olarak bir iyileşme yaşayabilirsiniz. Resmi kurumlarla işleriniz istediğiniz gibi sonuçlanacak. Özel yaşamınızda aceleci olmamanızda fayda var.

YAY

İş birlikleri iş değişikliği yeni girişimlerle ilgili teklifler alabilirsiniz. İş hayatınızda başarınızın artması sizi kıskanç meslektaşlarınızın kötülüğünün tam merkezine getirebilir. Özel yaşamınızı gündeme getirmemeye özen gösterin.

OĞLAK

İş hayatınızda mücadele ettiğiniz bir işiniz istediğiniz gibi tamamlanabilir. Önemli bir finansal gelir elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda güçlü duruşunuz eş ya da sevgiliniz tarafından da takdir görmenizi sağlayacaktır.

KOVA

İş ve finansal konularda karlı sonuçlar alacaksınız. Çocuk sahibi Kova’lar onların özel yaşamlarıyla yaşanan stresli gelişmelerden duygusal olarak etkilenseniz de olayların içinde olmayın.

BALIK

Ayaklarınız ve eklem sağlığınızla ilgili sorunlara dikkat edin. Dikkatsizliğiniz sonucu yaralanmalar yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda kıskanç arkadaşlarınız mutluluğunuzu bozmak için yorumlarda bulunacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞENAY YANGEL