UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET ŞENER’DEN, İBRAHİM KUTLUAY’IN YASAK AŞKINA DAVA!..

Demet Şener ile İbrahim Kutluay boşanma davasında mahkeme kararını verdi ama Demet Şener alınan kararı Yargıtay’a taşıdı, hem de Edvina Sponza - İbrahim Kutluay yasak aşkına ayrı dava açtı.

DEMET ŞENER’DEN, İBRAHİM KUTLUAY’IN YASAK AŞKINA DAVA!..

Yakın bir tarihte sonuçlanan Demet Şenerİbrahim Kutluay boşanma davasında çok net deliller olmasına rağmen mahkemenin şiddetli geçimsizlikle sonuçlandırdığı dava, Demet Şener'in isteği üzerine avukatları tarafından Yargıtay'a taşındı.

DEMET ŞENER OLAYIN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Zina ve aldatma, haysiyetsiz yaşam sürme üzerine dava açan Demet Şener, 19 Ocak'ta sonuçlanan davada şiddetli geçimsizlikten boşandığı halde, mahkeme Türkiye'nin gördüğü en yüksek tazminatını verdi. Demet Şener, İbrahim Kutluay'ın yasak aşk yaşadığı, kendisini mağdur eden Edvina Sponza'ya da hem maddi hem de manevi tazminat davası açtı.

BELİRSİZLİKLER AYDINLANACAK

6 Mart Salı günü Çağlayan Adliyesi'nde saat 10.30'da görülecek dava dosyasında Edvina Sponza'nın İbrahim Kutluay ile çekilmiş fotoğrafları, tüm mesajları, Demet Şener'in evine Edvina Sponza'nın özel şöförüyle gönderdiği delilleri mahkemeye bizzat sunulacağı öğrenildi.

DEMET ŞENER AVUKATLARIYLA BİRLİKTE DAVAYA KATILACAK

Her davaya gelen Demet Şener'in bu davaya da bizzat katılacağı öğrenildi. Tüm delillerin sunulacağı ve şahitlerin dinleneceği davada, Edvina Sponza'nın davanın basına kapalı yapılmasını mahkemeden talep ettiği halde olumsuz yanıt aldı.

Sözcü-Ömercan Altay

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdemet şener  ibrahim kutluay