UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AHMET KURAL VE MURAT CEMCİR: “DRAM OLDUĞU ZAMAN ON NUMARA OLUR.”

2 Mart’ta vizyona girecek olan “Ailecek Şaşkınız” şimdiden fragmanıyla merak uyandırdı!.. Biz de Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisiyle bir araya gelip hem filmi hem de son dönemdeki sinema alanındaki gelişmeleri değerlendirdik.

AHMET KURAL VE MURAT CEMCİR: “DRAM OLDUĞU ZAMAN ON NUMARA OLUR.”

Yer aldıkları projelerde oyunculuklarıyla adlarından söz ettiren Türk halkının bağrına bastığı Ahmet Kural Ve Murat Cemcir ikilisi 2 mart’ta vizyona girecek olan “Ailecek Şaşkınız” filmini anlattı!..

Bugün 13:15’te yayınlanacak olan İbrahim Karakuş’un sunduğu “Uçankuş’ta Kültür Sanat” programının konuğu olan ikili sinemayla ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Komedi filmleriyle tanıdığımız ikili meğerse sanat filminde oynamak içinde can atıyormuş.

Ahmet Kural, “İzleyiciyi güldürürken güzelde bir film yapmak lazım, herkes bizden komedi bekliyor ama dram olduğu zaman on numara olur. Senaryolarda var, önümüzdeki yıllarda yapabiliriz.” açıklamasında bulundu.

Tipolojik olarak farklı rolleri istediği belirten Kural, “ Uzun saçlı birisi veya bir kolu olmayan birisini oynamak isterim” diyerek kendinden de bir şeyler katacağı farklı rollere açık olduğunu belirtti.

Murat Cemcir ise “Biz her zaman en iyi kovalamak isteriz. Mesela Şahan Gökbakar, hep farklı rollerle izleyici karşısına çıktı. Biz de farklı tipleri denemek isteriz” dedi.

Uçankuş’ta Kültür Sanat” bugün 13:15’te!.. Uçankuş TV’de…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAHMET KURAL MURAT CEMCİR