UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KRİTİK SEFER GÖREV EMRİ AÇIKLAMASI!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta yaptığı konuşmada ''Reis bizi Afrin'e götür' tezahüratları üzerine "Gitme kararını verdiğimiz zaman sizi bırakmayız. İnşallah beraber gideceğiz. Şimdi eğitimli kadrolarımızı gönderiyoruz. Sefer görev emri olanlar öncelikle hazır olsunlar. Ama şuan ihtiyaç yok. Karar verildiği anda yola revan oluruz" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KRİTİK SEFER GÖREV EMRİ AÇIKLAMASI!..

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kahramanmaraş İl Kongresi'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan özetle şunları söyledi:

"Büyük ve güçlü Türkiye için Maraş'ın verdiği desteği asla unutmayacağız. Maraş'ın kahramanlığı öyle sözde değildir. Bu şehrin insanlarının her halinden kahramanlık akar. Teröristin yanında poz verenler Türkiye'yi korkutabileceklerini sanıyorlar. İşte bu sabah etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 1931 oldu. Hamdolsun dün günlerden Cuma'ydı. Mehmet'imiz cuma namazını kılıyordu. Evde ağlaştık. Mehmet'imiz cuma ile beraber cephede görevini yerine getiriyordu. Bunlar bir milletin küllerinden yeniden dirilişidir. Bize terör örgütleri üzerinden yapılanlar, milletimizin sakalını kesmeye benzer. Hâlbuki biz harekete geçtiğimizde o teröristleri tümüyle imha ederek inşası için var güçleriyle çalıştıkları yapının kollarını, kanatlarını kırarız, haberleri yok. Kesilen sakal daha gür olarak çıkar ama giden kol, kanat geri gelmez.”

“SEFER GÖREV EMRİ OLANLAR HAZIR OLSUN”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Reis bizi Afrin'e götür” tezahüratları üzerine;  “Gitme kararını verdiğimiz zaman sizi bırakmayız. İnşallah beraber gideceğiz. Şimdi eğitimli kadrolarımızı gönderiyoruz.  Sefer görev emri olanlar hazır olsunlar. Ama şuan ihtiyaç yok. Karar verildiği anda yola revan oluruz.” dedi.

“SEFER GÖREV EMRİ NASIL, NEREDEN SORGULANIR?”

Erdoğan'ın bu açıklamasının ardından vatandaşlar internetten merakla “Sefer görev emri nasıl, nereden sorgulanır?” gibi sorularla araştırmaya başladı.

İşte Sefer görev emri sorgulamayla ilgili detaylar...

E-devlet birçok uygulamada olduğu gibi bu hizmette de vatandaşlara kolaylık sunuyor.

Sefer görev emri sorgulama işlemi için en yakın Askerlik Şubesi başkanlığına bizzat müracaat ederek veya PTT şubelerinden alınabilen e-Devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr internet adresinden de öğrenilebiliyor.

Ancak sistem fazla yoğunluktan dolayı kilitlendi ve yanıt vermiyor.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERERDOĞAN