UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

REKOR! İÇİŞLERİ BAKANININ YAPTIĞI RESİM 500 BİN TL’YE SATILDI!

Çırağan Sarayı’ndaki açık arttırmada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yaptığı ve kelebeklerin güneşe doğru uçtuğu resim en büyük ilgiyi görürken, Ayşe Cevahir ve Onur Sürmeli 250’şer bin TL vererek hem resmin sahibi oldular hem de “Kelebek Hastası Çocuklar”a büyük yardımda bulundular. Gecenin hiç talep görmeyen resmi Galatasaray’ın eski başkanı Dursun Özbek’in olurken, yardımseverliği ile tanınan Fenerbahçeli Sadettin Saran müdahale edip resmi alıp yine çocuklara yardım edilmesini sağladı.

REKOR! İÇİŞLERİ BAKANININ YAPTIĞI RESİM 500 BİN TL’YE SATILDI!

Ressam Tülin Kanun tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen 'Bir Resim Yap (Bi.Re.Y)' projesi kapsamında, siyaset, iş ve sanat dünyasından ünlü isimler 'kelebek hastaları'na destek amacıyla resim yaptı.

İşte bu resimleri kelebek hastası çocuklara yardım için Çırağan Sarayı’nda açık arttırmayla satıldığı gecede duygusal anlar yaşandı.

İş adamları çocuklara yardım için adeta yarışırken gecenin en ilgi çeken resmi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kelebeklerin güneşe uçtuğunu gösteren resim oldu.

Soylu zarif eşiyle beraber gecede çok duygusal ve anlamlı bir konuşma yaparken ardından Okan Karacan’ın gerçekleştirdiği açık arttırmada resim 500 bin TL’ye alıcı buldu.

Paranın tamamının hasta çocuklara gideceği açık arttırmada, gecenin en dikkat çeken bu resmini Ayşe Cevahir ve Onur Sürmeli 250’şer bin TL vererek satın aldılar.

GALATASARAY BAŞKANININ RESMİNE TALİP ÇIKMADI, İMDADA FENERBAHÇELİ SADETTİN SARAN YETİŞTİ!

Açık arttırma sırasında en çok dikkati çeken olay ise Galatasaray’ın eski başkanı Dursun Özbek’in yaptığı resme hiç talip çıkmaması oldu.

Ancak durumu gözlemleyen ve hayırseverliği ile tanınan Fenerbahçeli işadamı Sadettin Saran son dakikada adeta imdada yetişerek resmi satın aldı ve yine çocuklara yardım edilmesini sağladı.

Sadettin Saran ayrıca açık arttırmada Ajda Pekkan’ın yine hasta çocuklar için yaptığı resmi de satın aldı.

Gecenin tüm geliri Hayaller Gerçek Olsa derneğine bağışlandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBAKAN