UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERAKLA BEKLENEN "GÖREVİMİZ TATİL"İN GALASI YAPILDI!..

Başrollerinde Demet Akbağ ve Zafer Algöz'ün yer aldığı "Görevimiz Tatil"in galası dün akşam gerçekleşti. Akbağ proje için, "İnsanlara iyi gelen, gülümseten, kendilerini mutlu hissettireceklerine inandığımız bir aile filmi yaptık" ifadelerini kullandı.

MERAKLA BEKLENEN "GÖREVİMİZ TATİL"İN GALASI YAPILDI!..

Galada basın mensuplarına filme ilişkin açıklamada bulunan yönetmen Murat Şeker, 9 yıldır tatile çıkmayan bir ailenin hikayesini ele aldıklarını söyledi.

Şeker, filmin senaryosunu da kendisinin yazdığını belirterek, "Bugüne kadar yaptığım en iyi film oldu diyebilirim. Mutluyuz ve inşallah Türk halkı da bu filmi beğenir" dedi.

Demet Akbağ da "Ben her zaman içime sinen, inandığım hikayelerin içinde yer almak isteyen biriyimdir. O yüzden bu hikayeyi ilk okuduğum günden beri 'hadi arkadaşlar yapalım' dedim. Çok eski arkadaşım Zafer ile oynamamız benim için ayrıca keyifliydi" diye konuştu.

Filmde zengin bir genç oyuncu kadrosunun yer aldığına da işaret eden Akbağ, "İnsanlara iyi gelen, gülümseten, kendilerini mutlu hissettireceklerine inandığımız bir aile filmi yaptık" ifadelerini kullandı.

Daha fazlası için alttaki linke tıklayın!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGÖREVİMİZ TATİL