UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GECEDE KİMLER NELER GİYDİ, NELER SÖYLEDİ? HEPSİ BU HABERDE!..

Gecce Mekan Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. TÖREN, Hilton Istanbul Bomonti Hotel’de gerçekleşti. Peki, gecede kimler neler giydi, neler söyledi?

GECEDE KİMLER NELER GİYDİ, NELER SÖYLEDİ? HEPSİ BU HABERDE!..

En iyi mekanlara ödüllerin verildiği görkemli geceye birçok ünlü isim katıldı. Bizde sizler için geceye katılan ünlü isimlerle yaptığımız röportajları tek bir haberde topladık.

İlk olarak Aslı Hünel geçiyor kameralar karşısına ve Seda Sayan’ın canlı yayınından çıkıp apar topar yetişebildiğini söylüyor.

Oyuncu Ayşe Tolga, ödül vermek için geceye katıldığını ifade edip Nisan ayında çıkaracağı kitabında müjdesini verdi.

Popçu Berkay Şahin ve eşi de doğumdan sonra ilk kez birlikte kamera karşısına geçtikleri için heyecanlı oldukları gözlendi.

Hamdi Alkan ve eşi kızlarının sosyal medyada olay yaratan dansı ile ilgili gelen soruları yanıtladı. Alkan, “Zeynep kime çekmiş bilmiyorum ama eğlenceli ve enerji dolu bir kız. Nasıl mutlu olacaksa onu yapsın ama yeter ki iyi bir insan olsun” dedi.

Lerzan Mutlu geceye kıyafetiyle damga vuran ünlüler arasındaydı.

Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer de 17. Yapılan geceye ilk defa katıldıklarını söyledi.

Ömür Gedik, kırmızılar içinde geceye katıldı saçı ve makyajıyla adeta büyüledi.

Usta sanatçı Orhan Gencebay da geceye katıldı ve ödül veren isim oldu. Gencebay, Arif Sağ ile ilgili küslük sorularını yanıtsız bıraktı.

Sinan Akçıl enerjisiyle geceye renk katan isimlerden biri oldu. TRT’de başlayacak programından bahseden Akçıl, “ilk konuklarımdan biri Romanyalı diğeri de Japon” diyerek espri yaptı. Akçıl’ın Romanyalı konuğu Otilia, Japon diye lanse ettiği is Serdar Ortaç.

Serdar Ortaç ve Chloe çifti Sinan Akçıl’ın ardından kameralar karşına geçti. Ortaç’a Akçıl’ın yaptığı espri soruldu. Serdar Ortaç soruyu o hep bana öyle takılır diyerek güldü. Öte yandan eşinin kıyafeti de çok beğenildi, Ortaç bunun üzerine “O zaten hep güzel” dedi.

Geceye kıyafetiyle damga vuran isim ise Seren Serengil oldu. Sevgilisi Yaşar İpek ile geceye katılan güzel sunucu beyaz dantel detaylı transparan bir kıyafet seçince acaba gelinlik provası mı yapıyor sorularını akıllara getirdi.

Zerrin özer, her zamanki gibi güneş gözlükleri ve kıyafetine uyumlu şapkasıyla arzı endam eyledi.

Yeşim Salkım’da alev alev yanan kıyafetiyle katıldı geceye ve Seda Sayan ile aralarındaki buzların eridiğini söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgecce mekan ödülleri