UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BÜŞRA DEVELİ, SEVGİLİSİNE HAZIRLANAN ÇELENKLİ HEDİYEYE NE DEDİ?

Son zamanların favori çifti olarak gösterilen ünlü oyuncular Büşra Develi ve Burak Deniz, başrollerini paylaştıkları “Arada” filminin festival tanıtımı kapsamında izleyicilerle buluştu.

BÜŞRA DEVELİ, SEVGİLİSİNE HAZIRLANAN ÇELENKLİ HEDİYEYE NE DEDİ?

Mu Tunç​’un yazıp - yönettiği; başrollerinde Burak Deniz ve Büşra Develi​’nin rol aldığı “Arada”, Türkiye’deki ilk gösterimini 15 Şubat'ta başlayan 17. İf İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’​nde yaptı.

Set yoğunluğu dolayısıyla film gösterimine yetişemeyen ünlü çift,  film sonrası düzenlenen soru cevap bölümüne gelerek basına röportaj verdi.

“BİZE AİT BİR FİLM OLDU”

Burak Deniz sevgilisiyle çektiği ilk sinema filmi “Arada” hakkında, “Çok bize ait bir film oldu. Çok keyifliydi” derken, Büşra Develi’de “Az prodiksüyonla çok güzel bir iş çıkardık. İşin en keyifli tarafı orasıydı. “ şeklinde konuştu.

“MEN OF THE CİĞERİMİN KÖŞESİ”

17 Şubat’ta 27 yaşına giren Burak Deniz’e “Bizim Hikaye” filminden rol arkadaşı Hazal Kaya’nın hazırladığı “Men of the ciğerimin köşesi iyi ki doğdun” yazılı çelenk soruldu. İkili ünlü oyuncu Hazal Kaya’nın hediyesini çok beğendiklerini ifade etti.

Büşra Deniz ise sevgilisine hazırladığı doğum günü sürprizini paylaşmak istemedi.

Birbirlerinin setine hiç gitmediklerini ancak böyle bir prensiplerinin de olmadığını söyleyen ikili, “Gidebiliriz bunda bir sakınca yok ancak hiç tercih etmedik şimdiye kadar” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin ilk punk filmi olarak gösterilen Arada, gerçek hayatta da birlikte olan Büşra Develi ve Burak Deniz’i beyazperdede bir araya getiriyor. Film, İstanbul'u terk etmek isteyen Ozan'ın (Burak Deniz) bir günde başından geçenleri perdeye taşıyor

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERburak deniz bşra develi