UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET AKALIN’A JET YANIT! '"MÜVEKKİLİM NE DUL NE DE İŞSİZDİR"

Boşandığı eşi İbrahim Kutluay yüzünden küs olduğu Demet Akalın'la Bebek'te bir mekânda pişti olan Demet Şener, yıllar sonra ilk kez şarkıcı hakkında konuşmuştu. Demet Akalın da bu açıklama sonrası sessiz kalmadı ve Demet Şener için, "Ona teşekkür ederim ben de çoluklu çocuklu, işsiz güçsüz ve dul kalabilirdim" demişti. Demet Şener'in avukatı da Aslı Hatemi Akalın’ın bu sözleri hakkında açıklama yaptı.

DEMET AKALIN’A JET YANIT! '"MÜVEKKİLİM NE DUL NE DE İŞSİZDİR"

'Demet Akalın'ın açıklamaları nedeniyle zorunlu açıklama:

Dün sabah Demet Akalın tarafından basına verilen röportaj müvekkilim Demet Şener hakkında direkt olarak kamuoyu önünde aşağılayıcı küçük düşürücü ve gerçekdışı birçok beyan ve gönderme içermektedir.

'MÜVEKKİLİM NE DUL NE DE İŞSİZDİR'

Öncelikle müvekkilim ne dul ne de işsizdir. Kaldı ki bu bir kusur ya da küçük görme vesilesi de asla değildir.

Ayrıca dulun sözlük anlamı da herkesin de malumudur. Müvekkilim dul olsa idi dahi hiç hoş olmayan yakışık almayan bir beyandır.

Türk toplumunda dul kalmış, çoluklu çocuklu ve işsiz birçok kadın bulunmaktadır. Bu beyanlar toplumun genelini aşağılamakta ve rencide etmektedir.

Yıllardır süregelen ve gerçeği asla yansıtmayan bu polemik ve yaratılmaya çalışılan algı operasyonu ile ilgili hukuki yollara başvuracağımızı üzülerek belirtmek zorundayız. Müvekkilimin onurlu bir kadın ve anne olduğu unutulmamalıdır.

'DEMET ŞENER KİMSENİN YUVASINI BOZMADI'

Demet Şener ne yuva yıkmıştır ne de herhangi birini başkasının elinden almıştır. Bu hâksiz ve mesnetsiz suçlamalar karşında müvekkilim her zaman susan taraf olmuştur. Ama artık bu durum son derece hassas bir dönemden geçen müvekkilim için tahammül edilemez bir hal almıştır.

Son olarak hatırlatmak isteriz ki kimin ne zaman dul, işsiz ve çoluklu cocuklu kalacağı da sadece yüce Allah'ın takdir edeceği bir durumdur.

Saygılarımızla Demet Şener vekili Avukat Aslı Hatemi'

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdemet şener  demet akalın