UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! İŞTE İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ!..

UçanKuş’un olay yaratan İnenler ve Çıkanlar listesi yenilendi.

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! İŞTE İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ!..

İNENLER

1-İVANA SERT

Bir dönem moda programlarının vazgeçilmez jürisi olan İvana Sert, uzun zamandan beri ortalıkta görünmüyor. Yanlış yönlendirmeler kurbanı olan Sert, böyle giderse ismini unutturtacak.  En yakın sürede doğru projelerde görünmesini gerektiğini tavsiye ediyor ve Sert’ i inenler listemizin 1.sırasına alıyoruz.

2-NURGÜL YEŞİLÇAY

Uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz Nurgül Yeşilçay’ın, son dönemde yer aldığı yapımlar rating kurbanı olmuştu. Sektörden o kadar uzak kaldı ki artık estetik olayına girdi. Bugüne kadar doğallığıyla en iyi rolleri kapan, Yeşilçay son duruşuyla inenler listemizin 2.sırasında…

3-ŞAHAN GÖKBAKAR

Şahan Gökbakar filmleri çok sevildi. Ancak Son filmi Kayhan’ ın gişede başarısız olması, Şahan kadar biz izleyicileri de şaşırttı. İlk üç gün izleyici sayısı 300 bin olan Şahan Gökbakar’ a sinemaya katkısından dolayı teşekkür ediyor fakat son filmi Kayhan’ın beklentiyi karşılamamasından dolayı inenler listemizde 3.sırada ağırlıyoruz.

4-ASENA ATALAY

Caner Erkin’ den boşandıktan sonra sık sık mahkemeyle ilgili detaylarla gündeme gelen Asena Atalay şimdi de ünlü isimlere sosyal medyadan yaptığı göndermelerle gündemde… Seray Sever’ e de sosyal medya üzerinden alakasız bir biçimde göndermede bulunan Atalay, inenler listemizin 4.sırasında yer alıyor.

5-HANDE ATAİZİ

Nurgül Yeşilçay gibi Ataizi de sektör dışındaki haberleriyle gündemimizde… Yaptığı program rating kurbanı olan Hande Ataizi artık eskisi gibi projeleriyle konuşulmuyor. Sinema ve dizilerde göremediğimiz Ataizi, bu nedenle inenler listemizin 5.sırasında…

 

ÇIKANLAR

1-SİNAN AKÇIL-İZEL

Sinan Akçıl için Türk popunun atardamarı diyebiliriz. Son olarak daimi dostu İzel ile sevgililer gününe özel “Teşekkürler Sevgilim” şarkısı ve İzel’in şahane yorumuyla iyi bir çıkış yakaladılar. Romantik şarkıların iki büyük ismi Akçıl ve İzel, bu başarılarından dolayı çıkanlar listemizin 1. sırasında…

2- SEN ANLAT KARADENİZ

Hikâyesiyle, oyuncularıyla, çekimiyle daha ilk bölümünde izleyiciyi ekrana bağladı “Sen Anlat Karadeniz”… Hatta dünyada Twitter’da en çok konuşulan 10 dizi arasına giren ilk Türk dizisi oldu. Rating rekortmeni “Sen Anlat Karadeniz”, insanın insanla olan sorununu gerçekçi bir şekilde izleyiciye anlattığı için çıkanlar listemizde 2. sırada yer alıyor.

3-GÜLSE BİRSEL

Dizilerdeki başarısı yadsınamaz Gülse Birsel’ in... Bu yıl ilk kez sinema filmi “Aile Arasında ”yla izleyiciyle buluştu. Biraz çekinceleri olduğunu anlatsa da izleyici, Gülse’yi beyaz perdede çok sevdi. Tarihi bir rekora imza atarak beş milyon gişe yakalayan Birsel, yeni dizisi “Jet Sosyete”yle de arayı soğutmadan televizyonda yerini aldı. Hatta dizi ilk bölümünde AB grubunda 10.31 rating alarak birinci sıraya yerleşti. Başarısı ve yaratıcılığından dolayı Gülse Birsel listemizde 3. sırada…

4-BERGÜZAR KOREL

“Vatanım Sensin” de güçlü bir karaktere hayat veren Korel,  çocuk istismarı konusunda da sergilediği güçlü duruşla takdir kazandı. Sosyal medyada paylaştığı video duyarlılığın meşalesini yaktı ve oldukça ses getirdi. Korel’i hassasiyetinden ötürü çıkanlar listemizin 4. sırasına alıyoruz.

5-AJDA PEKKAN

Ajda Pekkan dediğimiz zaman aklımıza gelen her ne kadar şarkıları olursa olsun, ayrıca onun şahsına münhasır stili de herkesin dikkatini çeker, hep örnek olur. Kendi markasıyla modaya el atan Ajda Pekkan, modern ve iddialı tasarımlarıyla şarkılardaki duruşunu birleştirdi. Yıllara meydan okuyan Pekkan’ı sanatın her dalında görmekten memnuniyetimizi dile getirip onu çıkanlar listemizde 5.sıraya alıyoruz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler çıkanlar