UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEVDİĞİ KIZIN EVİN BASIP DEHŞET SAÇTI!.. 3 ÖLÜ, 4 YARALI...

Balıkesir'de sevdiği kadının ailesinin evini basan genç dehşet saçtı. Olayda 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Zanlı o anları sosyal medyadan canlı yayınlayıp "Son durum bu" dedi.

SEVDİĞİ KIZIN EVİN BASIP DEHŞET SAÇTI!.. 3 ÖLÜ, 4 YARALI...

Edinilen bilgilere göre, dün saat 23.00 sıralarında Hüseyin Beşevler Mahallesi'ndeki Hasan Çetinkaya'ya ait eve gelen 26 yaşındaki Ali S. 2 yıl önce evlenmek istediği 27 yaşındaki Gülşen Çetinkaya ve evde bulunan diğer 6 kişiye, 2 adet av tüfeğiyle ateş etmeye başladı.

Cinnet getiren zanlı, Melike Çetinkaya (38), Ebru Çetinkaya (16) ve Tuncay Çetinkaya'yı (17) öldürdü, Gülşen Çetinkaya, Yasin Çetinkaya, Bayram E. ile Murat E.'yi yaraladı.

Silah seslerini duyan baba Hasan Çetinkaya ve mahalle sakinleri olay yerine gelerek sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları Havran ve Edremit ilçelerindeki devlet hastanelerine götürdü ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından cenazeler Havran Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Firari Ali S.'nin yakalanması için Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

Çalışmalar kapsamında cinayetin işlendiği kırsal mahallede özel eğitimli iz köpeği ile arama çalışması yapılıyor.

Havran ilçesi Hüseyin Beşeler Kırsal Mahallesi’nde 3 kişinin öldürülüp 4 kişinin de yaralandığı olay sonrasında katil zanlısı firari Ali. S'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bölgede etkili olan yoğun sise rağmen Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler arama, tarama çalışmalarına başladı.

Katil zanlısının yürüyerek olay yerinden uzaklaştığı bilgisinin alınması üzerine Jandarma İz Takip Köpeği Lamba bölgeye getirildi.

Özel eğitimli Lamba katil zanlısının muhtemel kaçış istikametinde çalışmalarına başladı.

3 kişiyi öldüren ve 4 kişinin yaralanmasına sebep olan saldırgan Ali S., olayın hemen ardından cep telefonu ile sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı.

İzleyenleri dehşete düşüren görüntülerde, yaralanan bir şahıs çığlık atıyor, görüntüyü çeken Ali S. ise "Son durumun bu" şeklinde konuşuyor.

Evinin önünde kız kardeşi ile çaresizce cam kırıklarına bakan baba Hasan Çetinkaya, yaptığı açıklamada, "Ben olayı görmedim. Kahveden geldiğimde vurulmuşlardı. Merdivenlerde yatıyorlardı çocuklarım. Eşim, oğlum, 2 kız, bir de ufak oğlan" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDEHŞET