UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ’TAN AL HABERİ! SEREN SERENGİL AYRILIK HABERİNE NE DEDİ?

Seren Serengil ve Yaşar İpek aşkı bitti mi? Çift birbirlerini neden takipten çıkardı? Çıkan ayrılık haberleri doğru mu? Bu soruların hepsini Seren Serengil’e sorduk… Peki, Seren Serengil bu sorulara ne dedi?

UÇANKUŞ’TAN AL HABERİ! SEREN SERENGİL AYRILIK HABERİNE NE DEDİ?

Ünlü isim Seren Serengil hakkında çıkan ayrılık iddialara yanıt verdi.

Duygusal yapısıyla tanınan Serengil’in hiçbir baskıya da gelemediği bilinir. Çünkü O doğru bildiği ne ise onu yapar ve baskılara boyun eğmediğini de 3 gün hapis yatarak göstermiştir.

Cezaevine girmeden yakınlaşan ve sonrasındaki süreçte de birbirlerine destek olan Yaşar İpek ve Seren Serengil’in ayrıldığı haberleri çıktı.

Sebebi ise instagramdan birbirlerini takipten çıkarmaları gösterildi.

UçanKuş TV, Seren Serengil’e ulaştı ve merak edilenleri sordu.

“AYRILMADIK…”

İlk olarak ayrılmadık diyen ünlü sanatçı; “Buna ayrılık denmez. Sevdalar ve ayrılıklar bu kadar da kolay olmaz” diyerek ayrılmadıklarının altını çizdi.

Peki, neden takipten çıkardı?..

Seren Serengil, instagramdaki takipleşmeyi bırakmalarını ise; “İnstagramlarımızdan paylaşımlarımızı kaldırma kararı aldık. Çünkü birbirimizin paylaşımlarına müdahale ediyorduk, gerçi daha çok o benimkilere ediyordu. Ben de baskıya gelemeyen bir kadınım. O yüzden böyle bir karar aldık” sözleriyle açıkladı.

“BİRAZ ZITLAŞTIK! HEPSİ BU…”

Yaşar İpek benim için çok değerli diyen Serengil: O benim en zor anımda yanımda oldu, olmaya devam ediyor. Kişiliğine, duruşuna hayranım ama sosyal medyada yazılan her şeyin çok tesirinde kalıyor ve bana karışıyor. Bende kızdım hepsini kaldırdım. Her zaman başımın üstünde yeri var. Onun yaptıklarını asla unutmam. Ama bana karışmasın, ben de buna gelemiyorum.” dedi.

“ONA YETEBİLMEYİ ÇOK İSTİYORUM”

Seren Serengil, ayrılmak bu kadar kolay değil derken bir de hayatının sadece “Aşk”tan ibaret olmadığının altını çizdi. Başarılı bir iş hayatının olduğunu ifade eden Serengil: “Altın çağımı yaşadığım bir dönemdeyim tabii ki çekemeyenimde çok, bu sebepten sadece aşka odaklanamıyorum. Yaşar, her şeye layık, ben ona yetebilmeyi çok istiyorum. Ama biraz zaman ihtiyacım var.” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseren serengil