UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİNAN AKÇIL VE İZEL “TEŞEKKÜRLER SEVGİLİM”LE BOMBA GİBİ GELİYOR!

İzel yıllar sonra Sinan Akçıl’ın yazdığı “Teşekkürler Sevgilim” adlı şarkı için stüdyoya girmişti. İkilinin birlikte söylediği şarkı Enbe Orkestrası’nın yeni çıkaracağı albümünde yer alacak.

SİNAN AKÇIL VE İZEL “TEŞEKKÜRLER SEVGİLİM”LE BOMBA GİBİ GELİYOR!

Sinan Akçıl ve İzel, Enbe Orkestrası’nın yeni çıkaracağı albümde yer alacak olan “Teşekkürler Sevgilim” adlı şarkıyı dün akşam canlı olarak ilk kez seslendirdi.

İzel yıllar sonra eski sevgilisi Sinan Akçıl’ın yazdığı “Teşekkürler Sevgilim” adlı şarkı için stüdyoya girmişti.

İkilinin birlikte söylediği şarkı Enbe Orkestrası’nın yeni çıkaracağı albümde yer alacak.

Canlı performans sonrası kamera karşısına geçen Sinan Akçıl, İzel ve Behzat Gerçeker samimi açıklamalarda bulundu.

Sinan Akçıl, “Bugün benim için önemli bir gün ama aslında İzel için toplandık diyebiliriz. 12 yıl sonra onun sesini dinledik, bizi büyüledi. Mutluyum şarkıyı ilk kez paylaşmak iyi oldu. Gururluyuz, şarkı umarım halkımız tarafından sevilir.” dedi.

İzel ise 12 yılın ardından stüdyoya girme heyecanını, “Çok özlemiştim yani şarkı söylemek dışında başka bir şeyden anlamıyorum. Beni birinin zorla sahneye çıkartması gerekiyordu. Sinan bana bunu yaptı yoksa çıkacağım yoktu. Benim ilacım buymuş, stüdyonun tozunu çok özlemişim. Bu kadar uzun zaman beklememin bir sebebi de güzel şarkı bulamıyordum. 300’e yakın şarkı dinledim, evet tamamdır diyebileceğim buldum diyebileceğim şarkı bu oldu. O yüzden hepinizin önünde beni tekrar döndürdüğü için Sinan’a teşekkür ederim.” dedi.

14 Şubat’ta çıkması beklenen “Teşekkürler Sevgilim”in gecikmesi hakkında ise Sinan Akçıl, “O benim kabahatim. Ben sevgililer gününü 17 Şubat zannediyorum. Yıllardır kız arkadaşlarımla bu sorunu yaşadık.” dedi.

Inna, “Türkiye’den Sinan Akçıl ile düet yapmak ister misiniz?”sorusu üzerine Sinan Akçıl’ı tanımadığını belirterek, başarılı popçuya, “Sinan beni ara.” mesajını göndermişti.

Akçıl, bu konu üzerine bakın nasıl bir espri yaptı!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSİNAN AKÇIL  İZEL