UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARDA TURAN AŞK EVLİLİĞİ Mİ YOKSA ÇOCUK EVLİLİĞİ Mİ YAPIYOR?..

Herkesin merak ettiği konu Arda Turan, Aslıhan Doğan ile aşk evliliği mi yoksa çocuk evliliği mi yapıyor?

ARDA TURAN AŞK EVLİLİĞİ Mİ YOKSA ÇOCUK EVLİLİĞİ Mİ YAPIYOR?..

Sizleri hiç merak da bırakmadan söyleyeyim: Arda Turan, nişanlısı Aslıhan Doğan ile aşk evliliği yapıyor. Aslıhan Doğan şu anda hamile değil. Arda Turan baba olmak için biraz daha bekleyecek.

Arda Turan’ın Barselona’dan döndükten sonra en büyük sorunu ne sevgilisi Aslıhan Doğan’dı ne de top oynayacağı takımdı. Arda Turan’ın en büyük sorunu oturacağı bir evi yoktu.

Arda Turan, Barselona’dan İstanbul’a geldiğinden beri otelde kalıyor. Etiler’de bulunan Le Meridien Otel’de ikamet eden Arda Turan artık otel köşelerinden sıkılmış durumda. Kendisine ait olan son model 3 arabası da otelin garajında bulunuyor.

Arda Turan’ın Bahçeköy’de Saklı Koru sitesinde çok güzel bir villası var. O zamanlar o villayı ona 5.5 milyon dolara Demet Akbağ aldırmıştı. Evin içini de o zamanlar evlenecekleri gözüyle bakılan sevgilisi Sinem Kobal dekore ettirmişti. İkisine de oturmak kısmet olmadı.

Şimdi o villada ne Arda Turan oturmak istiyor, oynadığı takımın tesislerine uzak olduğu için, ne de Aslıhan Doğan oturmak istiyor, evin içinde Sinem Kobal’ın parmağı olduğu için.

Genç nişanlılar uzun bir süreden beri Boğaz’da ev bakıyorlardı. Sonun da bu hafta oturacakları evi buldular.  Hiç vakit kaybetmeden de dekorasyon işine giriştiler. Arda Turan bir an önce otelden kurtulup kendi evine geçmek istiyor. Bu arada unutmadan onu da yazayım: Arda Turan evi almadı, kiraladı.

Faik ERDEMLİ

faikerdemli@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERARDA TURAN  ASLIHAN DOĞAN